tromaktiko: Τα κόκκαλα των Μακεδονομάχων τρίζουν!

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

Τα κόκκαλα των Μακεδονομάχων τρίζουν!



Σημερα γιναμε μαρτυρες της παγκοσμιας δυναμης στο μπασκετ, Ελλαδας που εχασε με κατεβασμενα χερια απο τους...
αξιομαχους ""Μακεδονες"" που προκλητικα στις κερκιδες φωναζαν..." Ματσεντονια Ματσεντονια" και γιουχαραν την ελληνικη ομαδα.. Οταν ομως βλεπεις παιχτες αξιας εκατομμυριων ευρω να παιζουν μπαλα μονο για τα ευρω τοτε δυστυχως δεν υπαρχει εθνικη ομαδα, γιατι απλα καταντησε ξεφτιλισμενη απο ξεφτιλισμενους παιχτες που μεσα στις φλεβες τους τρεχουν ευρω κι οχι πατριδα.

Λυπαμαι πολυ!!! Εμενα προσωπικα δεν θα με ενδιεφερε να κερδιζουμε τις ηπα, τη γαλλια, την ιταλια, τη ρωσια και οποια αλλη μπασκετικη δυναμη κλπ, αλλα τους σκοπιανους, αυτους τους προκλητικους, ιστορικα ιταμους και διαφθορεις της ιστοριας τυπους. Αυτοι τελικα μας εμαθαν οτι οταν πραγματικα πιστευεις σε εθνικα συμβολα η τα πιστευεις η πεθαινεις στο γηπεδο ιδιαιτερα με αντιπαλους αυτους τους οποιους προσπαθεις να καπηλευτεις.

Νοιωθω ταπεινωμενος και ντροπιασμενος που αντιπροσωπευουμε απο ελληνοαμερικανοκαναδο κλπ παιχτες που φορουν τη φανελα της τιμημενης και επισημης αγαπημενης ολων των ελληνων και την ξεφτιλισαν με ποιους???????? Με τους παραχαρακτες της ιστοριας, με τους καπηλευτες της ελληνικης αιγλης και του πολιτισμου της.

Ντροπη μας. Οι ιαχες που ακουω στις κερκιδες με το συνθημα "Ματσεντονια Ματσεντονια" με θλιβουν οχι μονο για την παραχαραξη και προκλητικη καπηλεια της ιστοριας μας, αλλα περισσοτερο γιατι το εθνικο μας φρονημα εχει περιελθει σε μηδενικη κλιμακα, απο αυτους τους πολιτικους ανεκδιηγητους και ανθελληνες πολιτικους που μας κυβερνουν αυτη την υπεροχη χωρα.

Ελληνιδες και ελληνες!!!!! Ντροπη σε ολους τους ντροπη και σε μας που θελουμε να λεγομαστε ελληνες και που υποτιθεται οτι μεσα στο δικο μας λεξιλογιο υπηρχε η λεξη "φιλοτιμο", μια λεξη που δεν υπαρχει σε καμια αλλη γλωσσα. Αραγε, τσιπα μας εμεινε????????

Μετα λοιπον απο αυτη την ανεκδιηγητη και ντροπιαστικη μας ηττα απο την "Μακεδονια", θα τριζουν τα κοκκαλα ολων των μακεδονομαχων που θυσιασαν τη ζωη τους για κανουν περηφανους εμας τους νεοελληνες.

Η Μακεδονία είναι μια και είναι Ελληνική!

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!