tromaktiko: Αυτοί δεν έχουν το θεό τους...

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Αυτοί δεν έχουν το θεό τους...



Έκπληκτος διάβασα την επιστολή που έστειλαν στον ΓΑΠ οι βουλευτές Οδ. Βουδούρης και Θ. Οικονόμου.
Η επιστολή επικεντρώνεται στο ότι μέχρι τώρα κατάφεραν να μας σώσουν, σε κατηγορίες κατά της αντιπολίτευσης, στην αποφυγή της χρεοκοπίας(;;;) και την συνέχιση της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας.
Ιδίως για την αποφυγή της χρεοκοπίας δε πάνε να τα πουν στον συνάδελφό τους τον Πάρη τον Κουκουλόπουλο που στις αρχές Ιουνίου παραδέχτησε δημόσια πως έχει συμφωνηθεί με την Ε.Ε. να πτωχεύσουμε σε 3-4 χρόνια;; Νομίζουν ακόμα πως μας δουλεύουν;;
Για να έχει νόημα η στήριξη στην κυβερνητική προσπάθεια χρειάζονται (λένε) τρεις προϋποθέσεις.
1) Δέσμευση για το αποτέλεσμα, 2) Μέτρα με όρους δικαιοσύνης και διάλογο, και 3) Κυβέρνηση αποφασισμένη κι αποτελεσματική.
Να τις πάρουμε μία μία. Δέσμευση για το αποτέλεσμα. Από δεσμεύσεις έχουμε χορτάσει. Λεφτά υπάρχουν, δεν θα απολυθεί κανείς, το 2011 θα βγούμε απ' την κρίση και θα έχουμε ανάπτυξη, δεν θα μειωθούν μισθοί και συντάξεις, δεν θα χρειαστούν νέα μέτρα, δεν θα κάνουμε τη ΔΕΗ φοροεισπράκτορα, θα προστατεύσουμε τους χαμηλόμισθους και τόοοοοοσες άλλες. Κι όλες έχουν αποδειχτεί μπαρούφες και αερολογίες για να μη πω τίποτα χειρότερο. Μόνο μια δέσμευση θα έχει αποτέλεσμα. Αυτό που είπε ο ΓΑΠ στην Θεσ/νίκη. <Ένας εργαζόμενος σε κάθε σπίτι>. Σ' αυτή προβλέπω να ξεπεράσουν και τις προσδοκίες τους, γιατί όπως το πάνε σε πολλές περιπτώσεις δεν θα υπάρχει ούτε ένας.
Μέτρα με όρους δικαιοσύνης και διάλογο. Από διάλογο κι αν έχουμε χορτάσει. Δε μπορώ να πω.. Ακούνε τους ενδιαφερόμενους φορείς, αλλά φαντάζομαι τι ξύνουν όταν τους ακούν, γιατί μόλις φύγουν κάνουν αυτό που έχουν προαποφασίσει. Ο διάλογος γίνεται μόνο για τον τύπο, να μη λέμε πως αποφασίζουν και διατάζουν μόνοι τους. Από δικαιοσύνη !!!;;; Εδώ να δεις.... Την ίδια ώρα που έχουν ξεσκίσει τη φτώχεια, οι μεγαλοφοροφυγάδες αλωνίζουν στην υγεία των κορόιδων. Έβαλαν φόρο σ' αυτούς που ζουν κάτω από το όριο της φτώχιας και παίρνουν 350 ευρώ το μήνα, και φορολογούν τους εφοπλιστές με 5400 δολάρια το χρόνο για κάθε πλοίο. Άσχετα αν μ΄αυτό το πλοίο βγάζουν εκατομμύρια κάθε μήνα. Αυτή είναι δικαιοσύνη!! Η διανομή των βαρών (λένε) να αποτελέσει αντικείμενο συζήτησης. Ποιόν δουλεύετε ρε αλήτες. Έχετε πετσοκόψει τη φτωχολογιά και τώρα λέτε πως θέλει συζήτηση;; Ρε δε πάτε να πνιγείτε λέω γώ!! Άχρηστοι... Κυβέρνηση αποφασισμένη κι αποτελεσματική. Όλο αποτελεσματικότητα είναι... Μόνοι σας το λέτε ρε καραγκιόζηδες πως κάποιοι υπουργοί κ...βαράνε. Μας έχετε <σώσει> 5-6 φορές υποτίθεται, και μας πετάτε στη θάλασσα πάλι. Σκατά τα έχετε κάνει και σκατά συνεχίζετε να τα κάνετε. Μας οδηγείτε ολοταχώς στη χρεοκοπία και όλα τα μέτρα που παίρνετε είναι για συμφέροντα άλλων, πλην του ελληνικού λαού. Είστε ανάξιοι, άχρηστοι, και κοιτάτε μόνο την πάρτη σας. Θέλω να σας <στολίσω> με πολλά ακόμα αλλά θα γίνω αισχρός και δεν το κάνω. Παραδέχεστε την αδυναμία ενός σημαντικού μέρους της κοινωνίας να ανταποκριθεί στα οικονομικά βάρη, κι αντί να κάτετε κάτι για να τους προστατέψετε λέτε σε όλα <ναι>. Σαν τα μοσχάρια ακολουθείτε το δρόμο που σας δείχνουν άλλοι. Και με όλα τα στραβά που έχει κάνει η κυβέρνηση, (που δεν έχει κάνει και τίποτα ίσιο), συνεχίζετε να τη στηρίζετε.
Ξεχάσατε πως ο ελληνικός λαός σας έστειλε στη βουλή για να τον εκπροσωπείτε και να αγωνίζεστε για την ευημερία του, κι όχι για την εξαθλίωση του.
Για ένα πράγμα όμως να είστε σίγουροι. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΌΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ...

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!