tromaktiko: Άρνηση μισθώσεως από ταξί

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Άρνηση μισθώσεως από ταξί



Χθες το βραδυ 11/9/2011 και ωρα 23:45 επιβιβαστηκα μαζι με την σύζυγο μου σε ενα ταξι μαρκας scoda oktavia με αριθμό Κυκλοφορίας ΤΑΒ.40.. απο το Λιμανι του Περαματος με προορισμο το Ανω Πέραμα. Μόλις επιβιβαστικαμε και του ανακοινωσα τον προορισμο μας, μας κατεβασε κατω με πολυ χυδαίο και ασχημο τροπο του στυλ εγω δεν παω Ανω Περαμα ρε για να παρω 4 ευρω και φευγω. Ο εν λόγω επαγγελματιας εκανε αναστροφη και γυρισε πισω στην ουρα για να ξαναφορτωσει προς καποιον καλυτερο προορισμο, λες και εμεις δεν θα τον πληρωναμε ...
Ντροπη και αισχος γιατι εχει ξανασυμβει αυτο στο παρελθον απο μια συγκεκριμενη φαρα σαν αυτον, φυσικά εγω θα προχωρήσω σε καταγγελιες στην τροχαια και στο ΣΑΤΑ και απο την αλλη ντρέπομαι που ζω σε αυτη την χωρα και εύχομαι του εν λόγω επαγγελματια να του αφαιρεσουν την αδεια ταξι που εχει μιας και την εχει καταντήσει τσιφλίκι του, επίσης μετα απο αυτο ειμαι συμφωνος στην πληρη απελευθερωση των ταξι.
Αναρωτιέμαι δε εαν ηταν μια γριούλα η μια γυναικα με ενα παιδι θα επραττε το ιδιο?? Τυχαίνει να ειμαι κ γω επαγγελματιας οδηγος σε λεωφορεια και ποτε δεν εχω συμπεριφερθει ετσι σε επιβατη, έλεος δηλαδη με τους ταξιτζηδες το εχουν παρακανει!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!