tromaktiko: Σχετικά με: "Μεσαίωνας στη σχολή Ευελπίδων"

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Σχετικά με: "Μεσαίωνας στη σχολή Ευελπίδων"



Θα ήθελα να ρωτήσω τον Υπερκομμάντο Αξιωματικό το εξής μιας και τάσσεται υπέρ του άγραφου νομου με τα καψόνια.
Έχει καταργηθει με Νομο το καψόνι ναι η οχι? Ή ειστε υπερανω του νομου εκει στη Στρατιωτικη Σχολη Ευελπιδων?
Στρατιωτικη Σχολη ειναι τελικα ή Λυκειο οπου πεφτει η κλασσική καζουρα-τραμπουκισμα στους καινουργιους μαθητες ειδικα αμα εισαι απο επαρχία?
Μηπως σε περιπτωση πολεμου ο εχθρος θα σε συλλάβει και θα σε περναει απο καψόνι αντι να σε σκοτωσει ή φυλακισει βασανισει?
Μηπως με τοσα καψόνια που το θεωρεις και απολυτα φυσιολογικο και υγιές, ο καθενας περιμενει να τελειωσει να ερθει η σειρα και σαν 4ετης κανει τα ιδια και αυτος ή χειροτερα ως αξκος, μετά βγαζει το αχτι του στους φανταρους σε οτι μοναδα παει?
Και σε περιπτωση πολεμου ενας τετοιος αξιωματικος τι πιθανοτητες εχει να φαει την σφαιρα απο μπροστα και τι απο πισω (γιατί να εισαι σιγουρος ξερω πολυ κοσμο που σε ο μη γεννητω πολεμο με τους Τούρκους πχ δεν θα ετρωγαν σφαιρα απο τουρκικο G3 αλλα απο ελληνικο)? Τέτοιους αξιωματικους χαιρεσαι να βλεπεις εσυ?
Επειδη μαλλον εχετε μπερδεψει το πως πρεπει να ειναι ο σωστος Ελληνας Αξκος θα ηθελα να σε προτρεψω να διαβασεις το βιβλιο του Στιβεν Πρεσφιλντ με Τιτλο -Οι Πυλες της Φωτιας-
αναφερεται στην μαχη των Θερμοπυλων ..
Μηπως με αυτα που λες ενισχυεις ακομα περισσοτερο αυτο που ακουγα για οσο εκανα τουρ στα συνορα σαν κληρωτος? " Αν θες τον τελειο στρατό, Ελληνα φανταρο και Τουρκο Αξιωματικο "......
Τα συμπερασματα δικα σου.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!