tromaktiko: Τα καλύτερα μπουκάλια για αλκοόλ σε ...περιορισμένη έκδοση

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Τα καλύτερα μπουκάλια για αλκοόλ σε ...περιορισμένη έκδοση



Όταν το αλκοόλ γίνεται...μορφή τέχνης τότε οι κατασκευαστές των μπουκαλιών "δίνουν ρέστα". Τα καλύτερα ωστόσο έπονται αλλά.... μέχρι τότε σας παρουσιάζω με διαφορά τα καλύτερα μπουκάλια για ποτό, που ήδη κυκλοφορούν, αν και μερικά σε πολύ- μα πάρα πολύ- περιορισμένη έκδοση.
Πρώτο το κρυστάλινο κρανίο με βότκα, που μάλλον ...προειδοποιεί για τις συνέπειες. Το συγκεκριμένο δε, ανήκει στον ηθοποιό Dan Aykroyd, έτσι πληροφοριακά. Απ' την άλλη η Σκοτία γνωστή για το ουίσκι της σερβίρει το "τέλος της ιστορίας" καθώς δύο σκίουροι "μεταφέρουν" το ουίσκι , το οποίο μάλιστα έχει 55% αλκοόλ. Πρόκειται για την πιο περιοισμένη κυκλοφορία αλκοόλ καθώς διατέθηκε σε μόλις 11 μπουκάλια.
Ειδική κατηγορία αποτελούν φυσικά και τα "όπλα" , σε μορφή ..Αλ Καπόνε του 1920 για το "Tommy Guns", ή στην "Βότκα Καλάζνικοφ", δύο προϊόντα ρωσικής έμπνευσης. Τέλος δε και η τεκίλα έχει την δική της κατηγορία με το "Hijos De Villa Pistol Reposado", που αποτελεί συλλεκτική έκδοση προς τιμή της οικογένειας Villanueva-Barragan, ιδιοκτήτες της Licores Veracruz. Το πιστόλι συμβολίζει το κουράγιο, τον σεβασμό και την υπεριφάνεια της οικογένειας και αντιπροσωπεύει την μεξικάνικη φαμίλια σε εποχές επανάστασης.

















































     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!