tromaktiko: Bodyline και προσφορά... γυμναστηρίου

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Bodyline και προσφορά... γυμναστηρίου



Προσφατα μας σταματησαν μπροστα απο τα bodyline στην Λεωφορο Ηρακλειου και μας εκαναν μια ομολογουμενως ενδιαφερουσα προσφορα...
3 μηνες δωρεαν γυμναστηριο + διατροφολογο με μονο 39ευρω! Επειδη οσο να ναι εχουμε τα θεματακια μας αποφασισαμε να πληρωσουμε την προσφορα. (προσπερασαμε το γεγονος της επιμονης αγορας εξτρα προγραμματων μεχρι που ασκησαμε το γνωστο βετο η αυτο η φευγω καθως και το οτι εκρεμει εις βαρος τους δικαστηριο απο συγγενικο προσωπο για πλαστογραφια κ εκδοση πιστωτικων καρτων εις βαρος τους)
Λοιπον δωσαμε συνολικα 78ε  ξεκινησαμε εδω και 3 βδομαδες το ομολογουμενως καλο προγραμμα γυμναστικης με τη γυμναστρια μεχρι που σημερα ενημερωθηκαμε οτι το γυμναστηριο εκει κλεινει και θα μπορουμε να πηγαινουμε σε αυτο της Κηφισιας! Φανταστειτε ποσος κοσμος απο ηρακλειο κ Ν.Ιωνια εχασε τα χρηματα του κ παραλληλα και το προγραμμα του! Και δεν νομιζω να μην σας περναει απο το μυαλο το ποσο υπουλα εγινε αυτη η αισχροκερδια!

Εμεις πλεον θα κανουμε μονο τις υπολοιπες επισκεψεις μας στη διατροφολογο κ εννοειται πως με καθε αφορμη θα δημοσιοποιουμε τα "κατορθωματα" τους!!!

Ντροπη σας κυριοι κλεφτοπουλοι για το θρασος σας να αποκαλειτε "προγραμματα" τις λαμογιες σας!

Αναγνώστρια
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!