tromaktiko: Παράπονα για Cosmote

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Παράπονα για Cosmote



Σας γράφω εκ νέου. γιατί δεν έχω πάρει καμιά απάντηση μέχρι σήμερα. Εδώ και ένα χρόνο έχω τη συσκευή Blackberry πληρώνοντας κάθε μήνα περίπου τα ίδια ποσά. Τους τελευταίους 4 μήνες λαμβάνω λογαριασμούς με υπέρογκες χρεώσεις για χρήση Internet χωρίς να έχω τέτοιο. Απευθύνθηκα σε καταστήματα «Ote Shop» και μου είπανε πως κάτι τέτοιο όντως δεν είναι λογικό, γιατί η ογκοχρέωση είναι πάρα πολύ μεγάλη και δεν τη δικαιολογεί η συσκευή.
Επικοινώνησα με την Cosmote και μου είπαν πως αυτές οι χρεώσεις είναι φυσιολογικές. Σε ένα από τα τηλεφωνήματα με κάποιον κύριο, μου πρότεινε να υπάρχει κάποια «έκπτωση» στο λογαριασμό της τάξης των 500 ευρώ. Δεν δέχομαι κάτι τέτοιο γιατί οι χρεώσεις δεν είναι φυσιολογικές.
Είμαι διατεθειμένος να πληρώσω μόνο τα πάγια αυτών . Πέρα από αυτό όμως αρνούμαι οποιαδήποτε χρέωση για τη χρήση Internet.
Με ενημέρωσαν πως θα κινηθούν με κάθε νόμιμη διαδικασία προκειμένου να εξοφληθεί το υπόλοιπο. Παρακαλώ αν κάποιος ξέρει τι πρέπει να κάνω για να ξεφύγω από αυτή την κατάσταση, γιατί είμαι και άνεργος.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!