tromaktiko: Πρόβλημα με παντελόνι Βering από το STELPET

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

Πρόβλημα με παντελόνι Βering από το STELPET



Πριν περίπου 1,5 χρόνο είχα αγοράσει ένα αδιάβροχο παντελόνι bering από το εν λόγο μαγαζί (και πολλά άλλα, σαν χρόνια πελάτης). Διάλεξα το...
συγκεκριμένο (50ε) με φερμουάρ στο πλάι και χοντρό νάιλον, γιατί θεώρησα πως θα είναι καλύτερο από τα chinese που είχα χρόνια πριν.
Τι έγινε λοιπόν;
Τον χειμώνα που μας πέρασε το παντελόνι έβαζε νερά στον καβάλο και το ένα φερμουάρ έσπασε.
Πήρα τηλ το stelpet (όπου εκεί έκανα και την αγορά) και μου είπε φέρτο, αλλά με την απόδειξη. Του λέω δεν την έχω κρατήσει. Μου λέει δεν μπρώ να κάνω κάτι!
Οκ λέω, θα πάρω τηλ τον Βασσάλο (ο αντιπρόσωπος). Μίλησα με τον υπεύθυνο και μου ζήτησε και αυτός απόδειξη αγοράς για να το φτιάξει. Του είπα πάλι ότι δεν την έχω την απόδειξη και άρχισε τα μα μου. Του λέω: είναι δυνατόν να αμφισβητείς ότι το παντελόνι που έχω είναι μάρκας bering και έχει πρόβλημα; Μου λέει όχι βεβαία και δεν το συζητώ, αλίμονο και οκ πήγαινέτο στο stelpet και θα μιλήσω εγώ μαζί τους.(χωρίς την απόδειξη).

Πάω λοιπόν σήμερα στο μαγαζί, στην Θησέως και τους λέω το στόρυ.
Όχι φίλε μου λένε (ο τυπάκος και η τύπισσα από το παλιό μαγαζί, για όποιους ξέρουν)
χωρίς απόδειξη δεν το πέρνω πίσω. Τους λέω δεν θέλω αντικατάσταση, απλά συνεννοήθηκα με τον Βασσάλο και μου είπε να το φέρω σε εσάς και θα μιλήσετε μεταξύ σας. Μου αρχίσανε ένα μονόλογο του στυλ, μετά από τόσο καιρό είναι λογικό να χαλάσει και κάτι τέτοιες π@παριές άσχετες. Εκεί ήταν που τα πήρα και τους ρωτάω: δηλαδή άν τώρα αγόραζα από εσένα ένα δερμάτινο, θα μου έλεγες ότι σε 2 χρόνια θα χαλάσει, θα βάζει νερά και θα κοπεί το φερμουάρ; Εεεε αυτά χαλάνε μου λένε, φυσικό είναι, εδώ χαλάμε εμείς!!!!@#% άκου απάντηση ρεεεε!!!

Της λέω τι λές ρε κοπελιά είσαι σοβαρή. δεν νομίζω πως ζητάω κάτι παράλογο.
Μου λέει μετα από τόσο καιρό; Δεν κατάλαβα, ναι αφού τώρα έχει το πρόβλημα;
Της λέω μην αγχώνεσε, θα πληρώσω όσο κάνει (ενώ ο αντιπρόσωπος μου είπε free επισκευή) και μου άρχισε πάλι τα μα μου και εγώ θα ντρεπόμουν να κάνω έτσι....
Πωωω μου ήρθε φλασιά να κάνω το μαγαζί όλο λίμπα!!!! με τους άχρηστους...!!! Δεν θυμούντε πως ήταν και τους κάναμε και μάγκες και έχουμε και τέτοια αντιμετώπιση;
Αντί να δείξουν επαγγελματισμό και να μου πουν έστω ότι οκ θα μιλήσουμε και θα δούμε αν μπορεί να γίνει κάτι. Τίποτα!!! Μιλάμε για κολοχανίο του κερατά!!!

Τσπ άκρη δεν έβγαλα, τα παιδάκια στο μαγαζί ήταν μέσα στην ειρωνία και με άκρως αντιεπαγγλματική συμπεριφορά, σε ένα πελάτη που έχει σκάσει τόσα λεφτά τόσα χρόνια.

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!