tromaktiko: Με ένα θάνατο και δύο τραυματισμούς σημαδεύτηκε η 1η μέρα κυνηγίου στην Κύπρο

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Με ένα θάνατο και δύο τραυματισμούς σημαδεύτηκε η 1η μέρα κυνηγίου στην Κύπρο



Με τον θάνατο ενός κυνηγού και τον τραυματισμό άλλων δύο σημαδεύτηκε η σημερινή, πρώτη ημέρα της κυνηγετικής περιόδου. Νεκρός είναι ο Σωκράτης Βρασίδας, 66 ετών από το Στρόβολο, ο οποίος είχε μεταβεί με φίλο του στο Πολέμι της επαρχίας Πάφου για κυνήγι.

Όπως μετέδωσε το ραδιόφωνο του ΡΙΚ, ο Βρασίδας έχασε κάποια στιγμή τις αισθήσεις του. Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πάφου, όπου απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Εκ πρώτης όψεως ο θάνατός του οφείλεται σε καρδιακή ανακοπή.

Εξάλλου ο Νικόλας Γιαννακού, 65 ετών, τραυματίστηκε όταν γλίστρησε και έπσε σε χαράδρα βάθους τριών μέτρων, ενώ κυνηγούσε σε περιοχή στον Αγρό. Μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Κυπερούντας, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει θλαστικά τραύματα στο κεφάλι και ακολούθως στο Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Τραυματίστηκε επίσης ο Νίκος Θαλασσίτης, 47 ετών από τη Λεμεσό, ενώ κυνηγούσε σε περιοχή της Γεράσας. Ο Θαλασσίτης γλίστρησε και έπεσε σε χαράδρα. Ακολούθως μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει κάταγμα στο αριστερό γόνατο.

Υπολογίζεται ότι σήμερα εξόρμησαν περίπου 45 χιλιάδες κυνηγοί. Η κυνηγετική περίοδος που ξεκίνησε σήμερα και ολοκληρώνεται στα τέλη Δεκεμβρίου επιτρέπει το κυνήγι λαγού, πέρδικας, φραγκολίνας και φάσσας.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!