tromaktiko: Υγιεινή στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Υγιεινή στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης



Το κάτωθι κείμενο έστειλα σε ενεργό λογαριασμό mail του ΓΕΣ και η απάντηση ήταν ότι δε γίνονται δεκτά ανώνυμα mail, λες και αυτά που γράφω είναι δύσκολο να διαπιστώσει κανείς, ακόμη και περαστικός…

Αφού λοιπόν οι αρμόδιοι αδιαφορούν για τη κατάσταση της υγιεινής στο 424, δημοσιοποιώ το κείμενο, ώστε επιτέλους κάποιος «περισσότερο ευέλικτος» από τον παραλήπτη του αρχικού mail, να διορθώσει τα κακώς κείμενα.

Τα πράγματα έχουν ως εξης…

Επισκέφτηκα για 3η φορά φέτος το 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Δυστυχώς για άλλη μία φορά διαπίστωσα ότι και τις προηγούμενες. Δηλαδή ότι σε ένα τόσο καινούργιο κτίριο, αξιοζήλευτο σε σχέση με τα περισσότερα δημόσια νοσοκομεία της Ελλάδας, δεν υπάρχει σε καμία από τις τουαλέτες κοινού σαπούνι, απολυμαντικό υγρό και χαρτί (τίποτα από αυτά). Και όταν λέω σε καμία, το εννοώ, αφού αυτή τη φορά προσπάθησα να πάω στις περισσότερες από αυτές, όσες κατάφερα να βρω, μη μπορώντας να πιστέψω ότι ισχύει αυτό που είχα διαπιστώσει σε κάθε μία από τις προηγούμενες φορές (τότε το θεώρησα τυχαίο περιστατικό).

Και αυτό που αναρωτιέμαι … Είναι γνωστή και αποδεκτή από τη διοίκηση του νοσοκομείου η συγκεκριμένη κατάσταση; Είναι τόσο υψηλό το κόστος των αναλωσίμων ώστε να είναι υψηλότερης σημασίας από τη πρόληψη - υγιεινή;

Θα παρακαλούσα κάποιον υπεύθυνο να δώσει μεγάλη προσοχή, διότι τέτοια φαινόμενα μειώνουν την κατά τα άλλα πολύ καλή εικόνα του Νοσοκομείου.

Με τα ανωτέρω δεν έχω καμία πρόθεση να δυσφημίσω ή να προκαλέσω οποιαδήποτε βλάβη, αλλά αντίθετα να συμβάλω ενεργά στη βελτίωση των υπηρεσιών που προσφέρει το κράτος, στο πολίτη.

Με εκτίμηση,
Ένας πολίτης του Ελληνικού κράτους που απολαμβάνει τις υπηρεσίες των (ευτυχώς πλέον) ανοικτών, στρατιωτικών νοσοκομείων.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!