tromaktiko: "Μετά τις 6 Νοεμβρίου έρχεται ο Πρίγκιπας"

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

"Μετά τις 6 Νοεμβρίου έρχεται ο Πρίγκιπας"



O Βλάσσης Τσάκας μίλησε στον Αlpha News 95,5 Δράμας για το ενδιαφέρον του Αλ Σαούντ για το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκό και τα μελλοντικά πλάνα του Σαουδάραβα υποψήφιου επενδυτή.


«Τα πάντα είναι μπίζνες και σωστού τάιμινγκ, έτσι πρότεινα στον πρίγκιπα να ασχοληθεί με την Ελλάδα επιχειρηματικά, κάτι που αρχικά δεν απέρριψε. Έτσι σκέφτηκα τον Παναθηναϊκό , που είμαι και χρόνια φίλος. Η αρχική παρότρυνση από τον πρίγκιπα ήταν Βλάσση προχώρα - όταν σηκώθηκε κουρνιαχτός ,ο ίδιος ο πρίγκιπας έντονα ενεργοποιήθηκε. Έτσι υπάρχει η γραμματεία που μεταφράζει συνέχεια τα πάντα και υπάρχει διαρκής ενημέρωση του. Το μεταγραφικό επενδυτικό πλάνο είναι καταστιστεί ο Παναθηναϊκός ένα από τα μεγαλύτερα club στην Ευρώπη.

Με στολίδι τον Βοτανικό και με κορυφαίους παίχτες, ο πρίγκιπας θέλει τον Παναθηναϊκό ως την μεγαλύτερη επένδυση που πραγματοποιήθηκε στην Ευρώπη ,από Αραβικά κεφάλαια. Αυτήν την στιγμή συνομιλούμε με τον κ. Βαρδινογιάννη και την διοίκηση. Στην φιλοσοφία μας είναι να υπάρχει ενιαία γραμμή απ όλους, η εσωστρέφεια και οι πολλές απόψεις, επιφέρουν τα γνωστά αποτελέσματα. Πρόθεση του πρίγκιπα είναι να έρθει στην Ελλάδα μετά τις 6 Νοεμβρίου, μετά από την μεγάλη Μουσουλμανική γιορτή. Αρχική πρόθεση του είναι να τρέξω εγώ την ομάδα."


www.sportdog.gr

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!