tromaktiko: Κακοποιός με φυτεία 700 δενδρυλλίων κάνναβης

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Κακοποιός με φυτεία 700 δενδρυλλίων κάνναβης



Ένας 29χρονος Αλβανός κακοποιός που κατηγορείται για σωρεία εγκληματικών πράξεων, ήταν και ο "ιδιοκτήτης" φυτείας με 700 δενδρύλλια κάνναβης η οποία είχε...
εντοπιστεί στα Χανιά πριν απο έναν χρόνο, μαζί με 332 κιλά ακατέργαστης κάνναβης. .

Μάλιστα, τότε ο Αλβανός είχε πυροβολίσει και κατα των αστυνομικών προκειμένου να διαφύγει, ευτυχώς χωρίς να τραυματιστεί κάποιος αστυνομικός.

Συγκεκριμένα, χθες συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου, ένας Αλβανός, ηλικίας 29 ετών, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Χανίων για απόπειρα ανθρωποκτονίας και καλλιέργεια και κατοχή μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από προανάκριση που είχε διενεργήσει το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, ο 29χρονος πριν ένα χρόνο περίπου στη περιοχή Μερτες Χανίων, εντός δύσβατης δασικής περιοχής καλλιεργούσε, από κοινού με άλλους δυο συνεργούς του, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο επτακόσια (700) συνολικά δενδρύλλια κάνναβης και κατείχε τριακόσια τριάντα δυο (332) κιλά ακατέργαστης κάνναβης.

Σε αστυνομική επιχείρηση την 25-10-2010 για τη σύλληψη των δραστών από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ο 29χρονος είχε πυροβολήσει με άγνωστο όπλο εναντίον των αστυνομικών, χωρίς να προκληθεί τραυματισμός και έκτοτε τόσο αυτός όσο και οι δύο συνεργοί του διέφευγαν της σύλληψης.

Ο 29χρονος ήταν ήδη κρατούμενος στο Τμήμα Ασφαλείας Αιγίου, καθώς είναι ένα από τα μέλη της οργανωμένης εγκληματικής ομάδας διάπραξης διακεκριμένων κλοπών, την οποία εξάρθρωσαν Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου την 22-10-2011.

Σε βάρος του 29χρονου και των άλλων δυο μελών της εγκληματικής ομάδας, που συνελήφθησαν από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου έχει ασκηθεί δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και σήμερα θα απολογηθούν ενώπιων του κ. Ανακριτή Αιγίου.

http://www.flashnews.gr/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!