tromaktiko: «Ανέκριναν» την ...Τροχαία Τρικάλων

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

«Ανέκριναν» την ...Τροχαία Τρικάλων



Εκατοντάδες μαθητές προσήλθαν την εβδομάδα που μας πέρασε στην επιτυχημένη ετήσια έκθεση της Τροχαίας Τρικάλων.Η ηγεσία της Τροχαίας προσκάλεσε τους μαθητές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων με στόχο να δώσουν χρήσιμες συμβουλές στα παιδιά όπως τρόπους πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων.

Στους μαθητές προβλήθηκε DVD που αφορούσε την ασφάλεια της μετακίνησης των παιδιών με ποδήλατο, λεωφορείο και αυτοκίνητο τονίζοντάς τους παράλληλα ότι πάντα όταν μπαίνουν στο αυτοκίνητο να φοράνε ζώνες ασφαλείας και να κάθονται στο πίσω κάθισμα.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης ο Διοικητής της Τροχαίας Τρικάλων Θανάσης Καμπάς δήλωσε στο trikalanews.gr ότι «Πραγματοποιήσαμε και φέτος την εβδομάδα έκθεσης της Τροχαίας με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, καλώντας τους μαθητές του Νομού Τρικάλων να ενημερωθούν σχετικά με την ασφάλειά τους στον δρόμο. Είμαι ικανοποιημένος από την προσέλευση των σχολείων αφού κατά την διάρκεια της εβδομάδας που πέρασε ήρθαν περισσότερα από 500 παιδιά.»

Ο υποδιοικητής της Τροχαίας Τρικάλων Στέφανος Αναγνώστου ανέλαβε να παρουσιάσει στους μαθητές το φωτογραφικό ραντάρ αλλά και να πραγματοποιήσει …αλκοτέστ στους μαθητές στα πλαίσια της επίδειξης του Αλκοολομέτρου ξεσηκώνοντας θύελλα ενθουσιασμού ανάμεσα στους μαθητές.

Η ηγεσία της Τροχαίας Τρικάλων δέχθηκε δεκάδες ερωτήματα από τους μαθητές δείχνοντας το ανθρώπινο πρόσωπο που πρέπει να έχει ο αστυνομικός απέναντι στον πολίτη και παράλληλα απόλαυσαν την ανάκριση των μαθητών .


www.trikalanews.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!