tromaktiko: Αντίδραση στην απάντηση των δικαστών προς τον πρωθυπουργό

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Αντίδραση στην απάντηση των δικαστών προς τον πρωθυπουργό



Σχετικά με την απάντηση των Ενώσεων Εισαγγελέων και Δικαστών στον Πρωθυπουργό, θέλω να ρωτήσω τους Αξιότιμους κ.κ Δικαστικούς Λειτουργούς, πως πέτυχαν τις υπερβολικά υψηλές αποδοχές τους, σε...  σχέση με τους άλλους Δημόσιους Υπαλλήλους, Πτυχιούχους Πανεπιστημιακών Σχολών ;

Μήπως εργάζονταν πολύ περισσότερο απ' όλους τους άλλους;

Την αλήθεια λίγο την γνωρίζουμε οι άλλοι Πτυχιούχοι. Βρήκαν ενα διάτρητο Ελληνικό Δημοσιο και έδιναν με Δικαστικές αποφάσεις στον εαυτό τους οσα χρήματα ήθελαν,επειδή κάποιοι Δημόσιοι Υπάλληλοι η Διευθυντές Δημόσιων Οργανισμών, πληρώθηκαν απο το Ελληνικό Δημόσιο περισσότερο απο τον Πρόεδρο του Αρείου Πάγου, πράγμα αντίθετο με το Σύνταγμα.

Έτσι πέτυχαν νόμιμα, τις δεκαετίες του 1980, 1990 και του 2000 να πάρουν, μόνο για αναδρομικά, τεράστια ποσά που ούτε στο όνειρο θα μπορούσαν να φαντασθούν οι υπόλοιποι Πτυχιούχοι, ώστε να φτάσουν τις μηνιαίες αποδοχές τους πάρα πολύ ψηλά.

Αν επομένως τους έγιναν περικοπές 40% ,πρέπει να μάθει ο υπόλοιπος κόσμος πάνω σε ποιες αποδοχές έγινε αυτό, ώστε να γνωρίζει όλη την αλήθεια.

Βέβαια για να πετύχουν αυτές τις αποδοχές οι Δικαστικοί είχαν πίσω τους τους Βουλευτές μας, των οποίων οι μισθοί εξαρτώνται από τους Ανώτατους Δικαστικούς Λειτουργούς και έτσι ανεπάγγελτοι καθώς είναι και οι περισσότεροι απ αυτούς βρήκαν ευκαιρία να πάρουν 'νόμιμα' κι αυτοί μεγάλους μισθούς .

Την συμπεριφορά των κ.κ Βουλευτών την είδαμε την Άνοιξη του 2011, όταν διέρρευσε και δεν διαψεύστηκε, ότι πολλές εκατοντάδες Συνταξιούχων Βουλευτών διεκδίκησαν κι αυτοί, ότι είχαν πάρει αναδρομικά τα προηγούμενα χρόνια οι Δικαστές.

Ευθύνη βέβαια είχε τότε και το Ελεγκτικό Συνέδριο, το οποίο δεν έλεγχε, όπως τώρα, την νομιμότητα όλων των πληρωμών του Ελληνικού Δημοσίου ,πριν αυτές πραγματοποιηθούν.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!