tromaktiko: Απάντηση: Η διπρόσωπη ΠΑΣΠ

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Απάντηση: Η διπρόσωπη ΠΑΣΠ



Για άλλη μια φορά η ΔΑΠ ΝΔΦΚ επιχειρεί να λασπολογήσει ενάντια στην πρώτη δύναμη του ΤΕΙ Ηρακλείου...
(αφορά: Η διπρόσωπη ΠΑΣΠ) την ΠΑΣΠ, με ψευδείς καταγγελίες και αλλοπρόσαλλα σχόλια που στόχο έχουν τον αποπροσανατολισμό των σπουδαστών του ιδρύματος προκαλώντας σύγχυση αυτές τις ώρες που είναι δύσκολες για όλους μας.

Ταχθήκαμε εξ’ αρχής στο πλευρό των σπουδαστών αλλά και των καθηγητών του ιδρύματος ως σοβαροί συνδικαλιστές προσπαθώντας να διασφαλίσουμε το εξάμηνο και την εκπαιδευτική διαδικασία. Τα προβλήματα όμως της δημόσιας εκπαίδευσης δείχνουν χρόνο με το χρόνο να γιγαντώνονται και κανένα μέλος της ακαδημαϊκής κοινότητας δεν πρέπει να αφήνουν αδιάφορο. Για το λόγο αυτό προτείναμε την προσωρινή αναστολή των μαθημάτων μέχρι την Τετάρτη 5/10 και όχι κατάληψη ώστε να χαθεί το εξάμηνο. Το να ασκήσουμε πιέσεις στο υπουργείο παιδείας είναι χρέος όÎ! �ων μας, φοιτητές και καθηγητές, συνδικαλιστικά όργανα και σύλλογοι σύσσωμοι πρέπει να κληθούν να διαδραματίσουν ένα σημαντικό ρόλο στα τεκταινόμενα ώστε να καταφέρουμε να πετύχουμε πράγματα προς το συμφέρον του δημόσιου τεχνολογικού εκπαιδευτικού ιδρύματος.

Δυστυχώς η «αγωνιστική» ΔΑΠ ΝΔΦΚ τα τελευταία χρόνια έχει αποδείξει περίτρανα τη χαρακτηριστική της αποχή από τα όργανα συνδιοίκησης και τις γενικές συνελεύσεις των σχολών. Αναλώνεται σε εκδηλώσεις διασκεδαστικού χαρακτήρα, απαξιεί για τις εξελίξεις στην παιδεία και σε οποιοδήποτε κοινωνικό θέμα και κρύβεται πίσω από την καθημερινή προπαγάνδα και λασπολογία με απώτερο σκοπό την απόσπαση ψήφων από τη «μεγάλη δεξαμενή». Λυπόμαστε για λογαριασμό της αυτοαποκαλούμενης «πολιτικής» παράταξης και καλούμε τον κάθε σπουδαστή του ΤΕΙ Ηρακλείου να συμμετέχει στις γενικές συνελεύσεις, στα διοικητικά συμβούλια και σε καθημερινές δράσεις που έχουν να κάνουν με την αναβάθμιση και των εκσυγχρονισμό των σπουδών μας και έτσι θα καταλάβουν ποιοι είναι αυτοί που αγωνίζονται, αυτοί που διεκδικούν και αυτοί που τελικά πετυχαίνουν προτάσεις στα όργανα συνδιοίκησης.

Αγωνιστικά
ΠΑΣΠ ΤΕΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!