tromaktiko: Κύριε Κουρτέση, ποιος πρότεινε το κλείσιμο της μοναδικής δημόσιας καρδιοχειρουργικής μονάδας Παίδων;

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Κύριε Κουρτέση, ποιος πρότεινε το κλείσιμο της μοναδικής δημόσιας καρδιοχειρουργικής μονάδας Παίδων;



Γιατροί, νοσηλευτές, γονείς, σύλλογοι έχουν επιδοθεί τις τελευταίες μέρες σε μια υπεράνθρωπη προσπάθεια να διεκδικήσουν το αυτονόητο:
το άνοιγμα της μοναδικής δημόσιας καρδιοχειρουργικής μονάδας στο Παίδων "Αγία Σοφία" που έκλεισε με απόφαση του Διοικητή κ. Παπασάββα. Το ίδιο το Υπουργείο Υγείας όμως, δια μέσω του κ. Πολύζου (αρμόδιου σε νοσοκομειακά θέματα) δηλώνει ότι δεν γνωρίζει καν το θέμα! Σε τηλεφωνική δε συνομιλία του με τον κ. Παπασάββα, αποκαλύφθηκε το εξής απίστευτο: την τραγική πρόταση για το κλείσιμο της μονάδας - πρόταση παράδοξη διεθνώς αφού παντού οι καρδιοχειρουργικές κλινικές έχουν όσο το δυνατόν εγγύτερα τις αντίστοιχες εξειδικευμένες εντατικές μονάδες και πουθενά δε στέλνουν τα χειρουργημένα παιδιά σε γενικές εντατικές αφού αυτές βρίθουν μικροβίων - την έκανε ο ίδιος ο συντονιστής του καρδιοχειρουργικού κέντρου, Κος Κουρτέσης!! Με λίγα λόγια, βάλαμε το λύκο να φυλάει τα πρόβατα!
Σας ευχαριστούμε πολύ κύριε Κουρτέση που φροντίζετε για την υγεία των καρδιοπαθών παιδιών μας. Καταλάβαμε τώρα γιατί βρίσκεσθε σ΄αυτή τη θέση και τι επιδιώκουν όσοι σας στηρίζουν...

Αναγνώστρια
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!