tromaktiko: Εγκλωβισμένοι όσοι κατέχουν ομόλογα...

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Εγκλωβισμένοι όσοι κατέχουν ομόλογα...



Τα πράγματα είναι απλά.Τα φυσικά πρόσωπα που κατέχουν ομόλογα(αναμεσά τους και εγώ)θα πρέπει να είναι έτοιμοι να αντιδράσουν στην (τραγική) περίπτωση που τούτοι εδώ οι λήσταρχοι της κυβερνησούλας μας, τους εμπλέξουν σε υποχρεωτική ανταλαγή ομολόγων...
ΞΥΠΝΑΤΕ ρε γιατί θα μας πάρουν και τα σώβρακα. Η απόφαση ειναι ξεκάθαρη.Η διαδικασία είναι εθελοντική, ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ. Κάθε τι που λέγεται (η που σκέφτονται τα πιτσουνάκια της κυβέρνησης) προς την αντίθετη κατεύθυνση(αποφασίζω και διατάσω για απομείωση των ομολόγων των φυσικών προσώπων)είναι αστεία και αντιμετωπίσημα. Γίνεται συζήτηση για εξαίρεση από το κούρεμα,απο τους γελοίους δημοσιογραφίσκους και τον γελοίο τον Σαχινίδη. Ποια εξαίρεση ρε κερατάδες, ποια εξαίρεση από εθελοντική διαδικασία?Και άντε και δεν μας εξαιρείς,αν εγώ αρνηθώ να το ανταλάξω με 15% cash και 35% ομόλογο που λήγει το 2030 τι θα μου κάνεις?
Πως θα με υποχρώσεις? Θα το κάνεις μονομερώς? Αν τα έχεις τα ...... κάντο.
Ο πιο απλός τρόπος αντίδρασης είναι να συστήσουμε ένα σύλλογο (20 ανθρώπους χρειαζόμαστε και έναν καλό δικηγόρο(αυτόν τον έχω). Και μετά θα σε κράξουμε παντού. Αρχικά στα εσωτερικό (εσωτερικά ένδικα μέσα)και μετά όπου φτάσει. ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ. Και ναι, μπορεί να προκαλέσουμε και την χρεωκοπία της χώρας. Το θες πραγματικά αυτό Βαγγελάκη? Σταμάτα να παίζεις με τους κόπους ζωής χιλιάδων ανθρώπων.Θα καείς και εσύ,θα κάψεις και την Ελλαδίτσα μας.

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!