tromaktiko: Δάνειο Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου σε δημόσιο υπάλληλο

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Δάνειο Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου σε δημόσιο υπάλληλο



Πριν 2.5 περίπου χρόνια, πήρα καταναλωτικό δάνειο από το ταχυδρομικό ταμιευτήριο. Σήμερα, πήγα να ρωτήσω το κεφάλαιο που απομένει μέχρι τη λήξη του δανείου. Αφού μου ανέφεραν το ποσό (πάνω από 4000 ευρώ τόκους για 2 χρόνια πήραν) μου είπαν πως στο ποσό αυτό θα προστεθεί και περίπου 1500 ευρώ. Όταν ρώτησα το λόγο μου είπαν το εξής:
Τις τελευταίες 5 δόσεις μου λέει η υπάλληλος, τις έχετε πληρώσει. Επειδή όμως αργεί το σύστημα να ενημερωθεί, εσείς θα μας πληρώσετε ξανά τις τελευταίες 5 δόσεις και θα σας τις επιστρέψουμε σε έναν, το πολύ 2 μήνες. «Ωραία», απαντώ, τονίζοντάς της πως επειδή στα έχω δώσει ήδη τα λεφτά, και μιας και θα στα ξαναδώσω πάλι, αυτή τη φορά θέλω τόκους για αυτά που θα μου παρακρατήσεις πάλι αδίκως.
Προφανώς το είπα για να μην μιλήσω άσχημα στην υπάλληλο (για να μην αρχίσω να βρίζω)
Και προφανώς η υπάλληλος γέλασε, είπε το κλασικό «έχετε δίκιο» και ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Εγώ ξέρω πως αυτούς πάμε να σώσουμε (Προς Θεού! Δεν μιλώ για τους υπαλλήλους!! Για τις τράπεζες μιλώ!)
Πήραν 4500 σε τόκους για 2 χρόνια, θα πάρουν και 1500 για 2 μήνες χωρίς να δώσουν πίσω ένα ευρώ και μετά εμείς καλούμαστε να πληρώνουμε τα χρέη που δημιούργησαν πουλώντας αέρα!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!