tromaktiko: Θύμα κανίβαλων Γερμανός τουρίστας;

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Θύμα κανίβαλων Γερμανός τουρίστας;



Μέρος οστών και οδοντοστοιχίας κατάφεραν να βρουν οι αστυνομικοί, όταν η σύντροφος του 40χρονου Γερμανού ταξιδιώτη κατήγγειλε τη... μυστηριώδη εξαφάνισή του και υπέδειξε ως ένοχο τον οδηγό του, ο οποίος σύμφωνα με τη μαρτυρία της τη βίασε ενώ πρώτα είχε σκοτώσει τον άνδρα της.

Από το 2008 ξεκίνησε το ταξίδι του στον κόσμο ο Γερμανός σύμβουλος επιχειρήσεων μαζί με τη σύντροφό του. Στη σελίδα του στο Facebook έγραφε στα ενδιαφέροντά του ό,τι έχει σχέση με δραστηριότητες πάνω και κάτω από το νερό: ιστιοπλοΐα, κατάδυση, σέρφινγκ, γουίντσερφινγκ, κίτινγκ, κιτσέρφινγκ κ.λπ.

Σταθμός της περιοδείας του ήταν ένα νησί στη Γαλλική Πολυνησία, το Nuku Hiva. Ο Γερμανός ζήτησε από έναν οδηγό να τον καθοδηγήσει μέσα στο τροπικό δάσος. Ώρες αργότερα, σύμφωνα με τη μαρτυρία της συντρόφου του, όπως δημοσιεύει η Daily Mail, ο οδηγός επέστρεψε και της είπε ότι έγινε ένα ατύχημα και ότι ο άνδρας της χρειάζεται βοήθεια. Τον ακολούθησε αλλά εκείνος –όπως κατήγγειλε η γυναίκα – την έδεσε σ’ ένα δέντρο και την κακοποίησε σεξουαλικά. Όταν ξέφυγε ώρες αργότερα πήγε στην αστυνομία όπου κατήγγειλε το γεγονός, οπότε ξεκίνησαν οι έρευνες για τον άτυχο άνδρα.

Ύστερα από επτά μέρες αναζήτησης, η ομάδα των 22 αστυνομικών ανακάλυψε εστία φωτιάς όπου αναδυόταν η μυρωδιά καμένης σάρκας, ενώ βρέθηκαν απομεινάρια οστών, δόντια, σαγόνι και λιωμένο μέταλλο. Οι Αρχές πιστεύουν ότι τα απομεινάρια προέρχονται από το σώμα του άνδρα, ο οποίος έπεσε θύμα κανιβαλισμού. Ο οδηγός αγνοείται και ο στρατός συνέδραμε τις έρευνες της αστυνομίας ώστε να τον εντοπίσουν. Τα οστά που βρέθηκαν εστάλησαν στη Γαλλία για τεστ DNA. Το Nuku Hiva θεωρείται ένα από τα σημεία στον κόσμο όπου ο κανιβαλισμός είναι ακόμη ζωντανός. Η γερμανική Bild ανέφερε ότι ο οδηγός ήταν «ύποπτος κανιβαλισμού».
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!