tromaktiko: Η Κατερίνα και οι πλαστικές

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Η Κατερίνα και οι πλαστικές



Όταν πριν από λίγες μέρες κυκλοφόρησε μία εφηβική φωτογραφία της Κατερίνας Καινούργιου πολλοί έσπευσαν να μιλήσουν για... τεράστιες αλλαγές στην εικόνα της. Εκείνη σε συνέντευξή της στο περιοδικό GLAM έδωσε απαντήσεις για την αλλαγή στην εικόνα της αλλά και για την άρθρωσή της που έχει δεχθεί έντονη κριτική από την πρώτη στιγμή που έκανε την εμφάνισή της στην τηλεόραση.

"Είμαι αυτή που είμαι! Αν έχω πειράξει κάτι ή όχι επάνω μου, φαίνεται. Δε θεωρώ κακό να φροντίζει κάποιος τον εαυτό του και να προσπαθεί να γίνεται καλύτερος, σε σημείο βέβαια που δεν αλλοιώνει τα χαρακτηριστικά του και δεν κάνει υπερβολές. Εγώ δεν έχω κάνει καμία υπερβολή πάνω μου. Θα ήταν ψέμα όμως να σου πω ότι δεν έχω πειράξει και τίποτα...'' είπε για την αλλαγή της εικόνας της και για τις πλαστικές ενώ δεν δίστασε να μιλήσει και για την άρθρωσή της.

"Βρίσκομαι σε αυτό το χώρο από 18 χρονών και δουλεύω από την πρώτη χρονιά που πέρασα στο πανεπιστήμιο. Γνωριμίες έκανα και με στήριξαν αλλά όχι επειδή δεν το άξιζα. Δούλεψα και συνεχίζω να δουλεύω πολύ. Όσο για την άρθρωσή μου, είναι ένα πολύ χαρακτηριστικό κομμάτι του εαυτού μου. Είναι κάτι που φροντίζω να βελτιώνω καθημερινά, από εκεί και πέρα, μέσα από την εκπομπή το έχω διακωμωδήσει πολλές φορές και νομίζω ότι έχω δείξει πως δε με πειράζει η κριτική που μου κάνουν πάνω σε αυτό το θέμα.", κατέληξε.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!