tromaktiko: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το νέο iPhone 5

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το νέο iPhone 5



Η αντίστροφη μέτρηση για το αυριανό event παρουσίασης της Apple έχει ξεκινήσει και εμείς μαζέψαμε όλα όσα πρέπει να...
γνωρίζετε για τo νέο iPhone 5.  Πολύ σύντομα η αγωνία των fan της Apple θα τελειώσει, αφού αύριο στις 20.00 ώρα Ελλάδας, θα ξεκινήσει η παρουσίαση του νέου iPhone 5. Αν και ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει απόλυτα το τοπίο, περιμένουμε την παρουσίαση δύο διαφορετικών μοντέλων.

Το iPhone 4S με τιμή χαμηλότερη από τις υπάρχουσες, θα αντικαταστήσει το παρόν μοντέλο, ενώ εξωτερικά θα είναι πανομοιότυπο με αυτό. Βελτίωση αναμένουμε στα τεχνικά χαρακτηριστικά του, αλλά όλα εξαρτώνται από την ύπαρξη ή μη ενός πραγματικά νέου iPhone, του iPhone 5.Τα σχέδια που κυκλοφορούν και εμφανίζουν το iPhone 5 είναι πολύ ενθαρρυντικά και αν αποτελούν πραγματικότητα τότε θα μιλάμε για μια φανταστική συσκευή. Τα μέχρι τώρα δεδομένα αναφέρουν την ύπαρξη διπύρηνου επεξεργαστή και κάμερας 8 MP, αλλά αυτό που κεντρίζει τα βλέμματα είναι το design της συσκευής.

Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, περιμένουμε ένα πλήρως ανασχεδιασμένο iPhone, με γραμμές που θα θυμίζουν το σχήμα του Macbook Air (Teardown design), μεταλλικό σασί και πάχος χαρτιού! Μοιάζει αδύνατο, αλλά είναι πιθανό το πάχος στην “χοντρή” πλευρά να είναι κοντά στα 7 χιλιοστά και στην “λεπτή” κοντά στα 5!
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!