tromaktiko: Kαταγγελία για απόφαση συλλόγου φοιτητών νομικής Θεσσαλονίκης

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Kαταγγελία για απόφαση συλλόγου φοιτητών νομικής Θεσσαλονίκης



Γίνεται γνωστό ότι τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου 2011-2012 του Τμήματος Νομικής θα αρχίσουν σύμφωνα με το πρόγραμμα στις 10 Οκτωβρίου. Προκειμένου να συμπληρωθούν οι από τον νόμο απαιτούμενες τουλάχιστον 13 εβδομάδες διδασκαλίας ο χρόνος της διδασκαλίας του χειμερινού εξαμήνου παρατείνεται κατά μια εβδομάδα, οπότε το εξάμηνο λήγει πλέον στις 20 αντί στις 13 Ιανουαρίου. Αντίστοιχα και οι εξετάσεις της περιόδου Ιανουαρίου - Φεβρουαρίου συρρικνώνονται σε τρεις εβδομάδες και θα διαρκέσουν από τις 23 Ιανουαρίου έως 16 Φεβρουαρίου. Το εαρινο Œ εξάμηνο θα αρχίσει κανονικά στις 20 Φεβρουαρίου 2012.

Οι εξετάσεις των μαθημάτων που λόγω της κατάληψης του κτιρίου Νομικής από φοιτητές και της παρεμπόδισης διεξαγωγής τους δεν έγιναν (αυτές της 21.9, της 23.9, της 25.9 και της 26.9), δεν πρόκειται να πραγματοποιηθούν. Το ΔΣ όμως του Τμήματος, εκτιμώντας τα ιδιαίτερα προβλήματα που δημιουργούνται σε συγκεκριμένη κατηγορία φοιτητών, αποφάσισε να δοθεί η δυνατότητα εξέτασης στα μαθήματα αυτά κατ' εξαίρεση μόνο σε εκείνους τους φοιτητές, η λήψη του πτυχίου των οποίων εξαρτάται από την εξέταση στα συγκεκριμένα αυτά μαθήματα. Μετά λοιπόν την ολοκλήρωση της εξεταστικής περιόδου (7.10.2011) και την έκδοση των σχετικών αποτελεσμάτων θα κληθούν οι φοιτητές αυτοί - με σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του Τμήματος - να δηλώσουν (εντός δύο ημερών) στη Γραμματεία ποιο ή ποια από αυτά τα μαθήματα, των οποίων οι εξετάσεις δεν έγιναν, οφείλουν για τη λήψη του πτυχίου τους. Ύστερα από τον σχετικό έλεγχο από τη Γραμματεία θα ανακοινωθούν κατά μάθημα τα ονόματα των εξεταζομένων και η ημερομηνία διεξαγωγής της εξέτασης.

Ο Πρόεδρος του Τμήματος Νομικής
Καθηγητής Νικ. Μπιτζιλέκης

----------------------------------------------------------------------------------------------------
Ως φοιτητής της συγκεκριμενης σχολης ντρεπομαι που οι "αγαπημενοι" μας καθηγητές, και ιδιαιτερα ο "αγαπημενος" μας προεδρος κύριος Μπιτζιλεκης, αντι να κανει ο,τι ειναι δυνατον για να μας βοηθησει να παρουμε το πτυχιο μας, μας τιμωρει για τις καταληψεις με το να μην μπορουμε να δωσουμε τα μαθηματα που εχουμε χασει την τρίτη και τελευταια εβδομαδα καταλήψεων, αν κοπουμε σε εστω και ενα μαθημα απο τα υπολοιπα που χρωστάμε!! Ευχαριστούμε, θα σας ειμαστε παντα ευγνώμονες!!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!