tromaktiko: Ο Steve Jobs είχε βάλει σκοπό της ζωής του να καταστρέψει το Android!

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Ο Steve Jobs είχε βάλει σκοπό της ζωής του να καταστρέψει το Android!



Το ότι ο Steve Jobs δεν είχε ιδιαίτερη συμπάθεια στο Android ήταν γνωστό εδώ και πολύ καιρό αυτό όμως που δεν ήταν... γνωστό είναι ότι είχε βάλει σκοπό της ζωής του να καταστρέψει το Android.

Σύμφωνα λοιπόν με όσο γράφονται στη βιογραφία του ο Steve Jobs ήθελε να καταστρέψει το Android επειδή το θεωρούσε ένα κλεμμένο πρώην από την Apple, μάλιστα φαίνεται να είχε πει ότι θα δώσει όλα τα λεφτά της Apple αλλά ακόμα την τελευταία του πνοή πριν πεθάνει αρκεί το Android να αποτύχει. Όπως γράφετε μέσα στην βιογραφία του ο Steve Jobs εξοργίστηκε το 2010 από ένα μοντέλο της HTC το οποιο κατά τη γνώμη του είχε κλέψει πολλά στοιχεια από την Apple, o Steve Jobs πίστευε ότι ο Eric Schmidt που εργάστηκε στην Apple από το 2006 έως το 2009 και τώρα είναι πρόεδρος της Google είχε κλέψει πληροφορίες από το iOS τις οποίες χρησιμοποίησε στο Android.

Μέχρι τώρα η Apple έχει πάει στα δικαστήρια αρκετές φορες και με την HTC αλλα και με την Samsung και μάλιστα έχει κερδίσει αρκετές από αυτές τις δίκες έως τώρα, μετά το θάνατο του δεν ξέρουμε αν η Apple θα συνεχίσει αυτή τη διαμάχη που έχει ξεκινήσει ή θα συμβιβαστεί.

Για όσους ενδιαφέρονται η βιογραφία του Steve Jobs θα κυκλοφορήσει αυτή τη Δευτέρα.
technewz.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!