tromaktiko: "To νόημα του ΟΧΙ σήμερα"

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

"To νόημα του ΟΧΙ σήμερα"



Εχθές το απόγευμα η Νεολαία ΛΑ.Ο.Σ Αργολίδος έφερε εις πέρας με επιτυχία την εκδήλωση που διοργάνωσε με αφορμη την εθνική μας επέτειο με θέμα : " To νόημα του ΟΧΙ σήμερα" .
Η προσέλευση του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη και ο κόσμος της Αργολίδας με την παρουσία του και τις συνεχείς ερωτήσεις του προς τον Βουλευτή κ. Άδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος με περρίσεια γνώση και ειλικρίνεια απήντησε σε όλα τα ερωτήματα του κοινού, έδειξε πως έχει ανάγκη την άμεση επαφή με τίμιους και αληθινούς ανθρώπους που ασχολούνται με την πολιτική.
Εκτός από τον κ. Γεωργιάδη μίλησαν οι : Μελίνα Τσιλμίγκρα ( Πρόεδρος ΝΕ.Ο.Σ Αργολίδος, μέλος Γραμματείας Ιδεολογικού ΛΑ.Ο.Σ) , ο Γιάννης Σχοινάς ( εκδότης και υποψήφιος Βουλευτής ΛΑ.Ο.Σ Αργολίδος) και η Χριστιάνα Κοτσοβού ( γραφίστρια και υποψηφία Βουλευτής ΛΑ.Ο.Σ Αργολίδος ).
Όλοι οι ομιλητές έδωσαν έμφαση στην ηρωική στάση της Ελλάδας το 1940 καθώς τόνισαν πως πρέπει να παραδειγματιστούμε από τον ηρωισμό του Ιωάννη Μεταξά και του ελληνικού λαού . ώστε να ανταπεξέλθουμε σήμερα στις δύσκολες πολιτικές, κοινωνικές, ηθικές ημέρες που διανύουμε!
Η νεολαία ΛΑ.Ο.Σ Αργολίδος ευχαριστεί πολύ όσους ήρθαν στην εκδήλωση και την τίμησαν σημαντικά με την παρουσία τους και υπόσχεται περισσότερες πατριωτικές δράσεις στο εγγύς μέλλον.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!