tromaktiko: Yes, το Siri δουλεύει στο iPhone 4

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Yes, το Siri δουλεύει στο iPhone 4



Oh yes guyz, ο προγραμματιστής Steve Troughton-Smith ανακοίνωσε σήμερα ότι βρήκε τη λύση για τη τέλεια λειτουργία του Siri στο iPhone 4 αλλά και στο iPod Touch τέταρτης γενιάς. Ο Steve Troughton-Smith, με τη βοήθεια του φίλου του και χάκερ Grant Paul (ο δημιουργός του Cydia) βρήκανε τη γραμμή κώδικα από 'σπασμένο' iPhone 4s που χρειαζόντουσαν, για να μπορούν τα iDeviceς να συνδέονται χωρίς πρόβλημα με τους servers της Apple και όλο αυτό χωρίς απολύτος καμία ιδιαίτερη καθυστέρηση ή άλλα τεχνικά προβλήματα.


Βέβαια, προς στιγμή η λύση είναι πολύπλοκη (δείτε το βιντεάκι) αλλά δεν θ αργήσει να είναι δύο/τρία κλίκ θα δείτε. Ομως οι χάκερς αυτοί αποφασίσανε να μην το προωθήσουν οι ίδιοι στο Cydia (για νομικούς λόγους) αλλά ν ασχοληθεί κάποιος άλλος...


Μια χαρά λοιπόν τα νέα, το περίμεναμε φυσικά οτι δεν θ αργούσε και αυτό και μας έρχεται τώρα η εύλογη ερώτηση : Δεν προσθέσανε το SIRI στα άλλα iDevice λόγου απόδοσης όπως μας είπαν είτε λόγω στρατηγικής για να αγοράσουν όλοι το iPhone 4s?? Εσείς τι λέτε??
http://greek-siri.blogspot.com
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!