tromaktiko: Κλείδωμα πόρτας 15ου Δημοτικού Σχολείου Δράμας

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Κλείδωμα πόρτας 15ου Δημοτικού Σχολείου Δράμας



Θα ηθελα να μου απαντησει καποιος που γνωριζει το θεμα, το αν ειναι νομιμο να κλειδωνει η πορτα του σχολειου κατα την ωρα προσέλευσης των μαθητών...
 χωρις να εχει χτυπησει το κουδούνι.
Το 15ο Δημοτικο Σχολειο Δραμας εντάσσεται στο Νεο Σχολειο και ο Δντης, όπως λεει, εφαρμοζει κατα γραμμα τα νεα δεδομενα. Στην Δραμα με τις καιρικες συνθήκες που επικρατουν το πρωι και με θερμοκρασίες απο -1 εως 2, και λόγω του οτι τα καλοριφερ στα σχολεια για λογους οικονομιας δεν αναβουν και πολλα παιδακια κανουν μαθημα με μπουφαν...ειναι σωστο οι μαθητες να πηγαινουν σχολειο ενα τεταρτο πιο μπροστα για να μην αντιμετωπιζουν τις κλειδωμενες πορτες? Επανήλθε η τρομοκρατια του 1950 στα σχολεια?
Εχουν καταλαβει οτι εχουν να κανουν με παιδακια και οχι με ζωακια που τα μαντρώνεις?
Καλό ειναι να κλειδωνουν οι πορτες για ασφαλεια στα διαλείμματα...αλλα οταν σχολανε τα παιδιά να ειναι κάποιος υπευθυνος εκει για να δει ποιος παίρνει το καθε παιδακι? Υπάρχει σχολικος τροχονομος σε εναν δρομο εξω απο το σχολειο που περνούν λεωφορεια, φορτηγα, αυτοκινητα με μεγαλη ταχυτητα....Που ειναι ο Δντης για αυτην την κατασταση? Μόνο η μουσικη στα διαλείμματα μας ενδιαφερει!
Για οποιον δεν μπορει να το καταλάβει..ας ελθει το πρωι στο 15ο Δημ Σχολειο Δραμας, στην πισω πορτα, για να δει τον χαμο που γινεται, μιας και η μπροστα πορτα της μεγαλης αυλης ειναι κλειδωμενη.
Οσο για τους εκπαιδευτικους-τιμωρους...δεν εχω λογια...βλεπουν τα παιδακια να τρεχουν και τα κλειδωνουν απο εξω...τι εικονα θα εχει αυτο το παιδακι απο το σχολειο και απο τον δασκαλο του!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!