tromaktiko: Oι άνθρωποι που διάλεξαν να μεταμορφωθούν σε τέρατα!

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Oι άνθρωποι που διάλεξαν να μεταμορφωθούν σε τέρατα!



Οι περισσότεροι από εμάς αρκούμαστε στην εμφάνιση που έχουμε απο την ημέρα που γεννηθήκαμε. Ε! το πολύ πολύ να κάνουμε ένα φρεσκάρισμα…
Μερικοί όμως θέλουν και κατορθώνουν να αλλάξουν τελείως την εμφάνιση τους, χάνοντας ένα μέρος απο την ανθρώπινη υπόσταση τους. Δείτε τους!



10 – Άνθρωπος Λεοπάρδαλη


Ο 67χρονος Tom Leppard προφανώς είχε ενα όνειρο ζωής. Να γίνει μια λεοπάρδαλη! Στον ελεύθερο του χρόνο διαβάζει οτιδήποτε αφορά τις λεοπαρδάλεις και ενημερώνεται απο διάφορα φόρουμ. Είναι εκτός της κοινωνικής ζωής και δεν απορώ γιατί!

9 – Etienne Dumont



Ο Etienne Dumont είναι κριτικός τέχνης και πολιτισμού για μια εφημερίδα στη Γενεύη, που απλώς έτυχε να καλυφθεί απο το κεφάλι μέχρι τα πόδια του σε μερικά από τα πιο παράξενα τατουάζ που έχω δει ποτέ. Έχει, επίσης, εμφυτεύματα σιλικόνης κάτω από το δέρμα που του δίνουν μια κερατοειδή εμφάνιση, φοράει 2,7 ιντσών, δαχτυλίδια σε κάθε λοβό του αυτιού και πλεξιγκλάς μέσω της μύτης στο πλαίσιο κάτω απο το χείλος του. Όλα τα λεφτά φυσικά είναι τα μπλέ γυαλιά του που κάνουν μια τέλεια προσθήκη σε μια απίστευτη εμφάνιση.

8 – Rick Genest


Θα αφήνατε την κόρη σας να παντρευτεί έναν Rick Genest; Είμαι βέβαιη ότι είναι μάλλον ένα όμορφο παλικάρι, αλλά αυτό είναι χωρίς αμφιβολία το πιο τρομακτικό ανθρώπινο κεφάλι μου που έχω δει ποτέ στη ζωή μου. Δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες σχετικά με τον Genest, αλλά ξέρουμε ότι τα τατουάζ του είναι δημιουργήματα απότο «Derm FX τατουάζ» στο Μόντρεαλ.

7 – Η εικονογραφημένη γυναίκα



Η Julia Gnuse (γνωστή και ως η εικονογραφημένη κυρία), γεννήθηκε με μία κατάσταση που ονομάζεται πορφυρία η οποία προκαλεί το δέρμα της να γίνεται σαν κυψέλη τακτικά και τελικά να μετατρέπεται σε ουλή. Για να καλύψει αυτό το πρόβλημα άρχισε να κάνει τα τατουάζ που εφαρμόζονται πάνω από τις πληγείσες περιοχές. Μετά από 10 χρόνια τατουάζ έχουν καλυψεί όλες οι περιοχές και σήμερα είναι η πιο εικονογραφημένη γυναίκα του κόσμου.

6 – Elaine Davidson



Η βραζιλιάνα Elaine Davidson έχει μια σειρά από τατουάζ και πάνω από 2500 τρυπήματα στο σώμα της, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά, περίπου 500 γύρω από τα γεννητικά όργανα. Το συνολικό πρόσθετο βάρος που φέρει εξαιτίας αυτής της εμμονής της είναι περίπου 3 κιλά και είναι το πιο διάτρητο πρόσωπο στον κόσμο. Τώρα ζει στο Εδιμβούργο και ισχυρίζεται ότι είναι πολύ φοβισμένη για να πάει στο σπίτι της στη Βραζιλία λόγω της προσοχής που θα προσελκύσει και ενδεχομένως να οδηγήσει σε κάποιο είδος της επίθεσης.

5 – Kala Kaiwi
Ο Kala Kawai διαθέτει 67 τρυπήματα και στο 75% του σώματός του έχει τατουάζ και έχει διαλέξει την ιδανική δουλειά, μια καριέρα στον κόσμο των Tattoos, τη λειτουργία του δικού του στούντιό στη Χαβάη. Έχει τεντώσει τις τρύπες στο λοβό του αυτιού του έως 4 ίντσες, πρόσθεσε και διάφορα εμφυτεύματα σιλικόνης στο κεφάλι του, δύο βίδες με αιχμές μετάλλων στην κορυφή του κρανίου του, έχει μια γλώσσα χωρισμένη και, γενικά, φαίνεται εξαιρετικά τρομακτικός. Αξίζει να σημειωθεί ότι χώρισε την γλώσσα του χρησιμοποιώντας οδοντικό νήμα και έκανε όλα τα τρυπήματα μόνος του.

4 – Pauly unstoppable


Με ένα τέτοιο όνομα όπως το «ασταμάτητος», θα ήταν χαζό να σταματήσει τις τροποποιήσεις μετά από ένα ζευγάρι σκουλαρίκια. Αυτός ο τύπος έχει σίγουρα το μεγαλύτερο ρουθούνι του δυτικού κόσμου (αν κοιτάξετε προσεκτικά είμαι σχεδόν βέβαιη ότι μπορείτε να δείτε τον εγκέφαλό του) καθώς και μια τεράστια ποικιλία από «mods σώματος», άλλα με το όνομά του, συμπεριλαμβανομένων των ουλών, τα κομμένα μάγουλα και το μέτωπο του, την γλώσσα του σε τμήματα, εμφυτεύματα κάτω από το δέρμα του μετώπου του και πολλά πολλά άλλα.

3 – Ο άνθρωπος σαύρα

Γεννημένος το 1972 ο Eric Sprague, ή Lizardman ήταν ένας από τους πρώτους ανθρώπους που έκαναν διάσπαση στην γλώσσα τους και σε κάποιους κύκλους φαίνεται να είναι εξ ολοκλήρου υπεύθυνος για την πρόσφατη δημοτικότητα της συγκεκριμένης τροποποίησης. Λίγο πολύ όλο το σώμα του καλύπτεται από πράσινο τατουάζ, τα δόντια του έχουν γίνει αιχμηρά και έχει πολλά εμφυτεύματα σιλικόνης τεφλόν στο κεφάλι του.

2 – lucky diamond rich


Δεν χρειάζεται να πω ότι αυτός ο τύπος είναι επισήμως το Νο 1 για τα τατουάζ πρόσωπου στον κόσμο – έκλεψε την πρωτιά απο τον Tom Leppard και τον έριξε στο Νο 10 το 2006. Έχει τατουάζ παντού, σε πολύ περίεργα σημεία, συμπεριλαμβανομένων των βλεφαρων του, μέσα στα αυτιά του, ακόμη και στα ούλα του. Είναι προφανώς ένα έργο σε εξέλιξη και έχει συμπεριλάβει έως τώρα τις προσπάθειες εκατοντάδων καλλιτεχνών τατουάζ και πάνω από 1.000 ώρες του πόνου. Προφανώς, μπορεί να καταπιεί και ξίφη.

1 – Η αγριόγατα



Την πρώτη θέση καταλαμβάνει η 44χρονη Dennis Avner, γνωστή και ως η αγριόγάτα. Και αυτή δεν πάει πίσω τον αριθμό των αλλαγών που έχει κάνει: Τατουάζ, εμφυτεύματα σιλικόνης στο πρόσωπό της, υπογράμμισε τα δόντια, χειρουργικά μυτερά αυτιά, σκουλαρίκια, μέχρι μουστάκια πρόσθεσε, τα νύχια, ενα χωρισμένο πάνω χείλος και ακόμη και την ουρά ενός ψεύτικου τίγρη. Η ίδια λέει ότι έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες αυτές τα τελευταία 20 χρόνια, γιατί μεγάλωσε σε μια ιθαγενή αμερικανική φυλή και η πίστη τους και τα έθιμα τους, την οδήγησαν να μεταμορφωθεί στο ζώο που είναι το τότεμ της – την τίγρη.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!