tromaktiko: Διάρρηξη με στόχο αλκοολούχα ποτά

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Διάρρηξη με στόχο αλκοολούχα ποτά



Λάτρεις του αλκοόλ και όχι των... γλυκών ήταν οι άγνωστοι διαρρήκτες που εισέβαλαν σε ένα ζαχαροπλαστείο στην Νεάπολη Αιτωλοακαρνανίας! Τα χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα, οι κουραμπιέδες, τα μελομακάρονα και οι δίπλες δεν τους... συγκίνησαν όσο τα μπουκάλια με τα οινοπνευματώδη ποτά που κυριολεκτικά τα λεηλάτησαν!

Οι άγνωστοι δράστες παραβίασαν την είσοδο του ζαχαροπλαστείου που βρίσκεται στην διασταύρωση της Μεγάλης Χώρας στην εθνική οδό και άρπαξαν μπουκάλια διάφορων ποτών. Φυσικά, δεν είπαν «όχι» και στα περίπου 200 ευρώ που βρήκαν στην ταμειακή μηχανή και έσπευσαν να εξαφανιστούν πριν γίνουν αντιληπτοί.

Μία εβδομάδα πέρασε ώσπου να καταλάβουν οι ένοικοι ενός σπιτιού στην Ορεστιάδα ότι τους είχαν επισκεφτεί... διαρρήκτες! Κι αυτό γιατί άργησαν να ελέγξουν αν τα κοσμήματα αξίας 30.000 ευρώ που διέθεταν βρίσκονταν στην θέση τους! Το περίεργο είναι ότι δεν υπήρχαν ίχνη διάρρηξης ή έρευνας στο σπίτι και οι δράστες δεν άφησαν ίχνη, καθώς πήγαν μόνο στο χώρο όπου υπήρχαν τα κοσμήματα!

Ξημερώματα των Χριστουγέννων πήγε στο εξοχικό σπίτι του στη περιοχή των Μυστεγνών Λέσβου για να περάσει τις ημέρες της αργίας ένας 52χρονος, αλλά το βρήκε... ορθάνοιχτο! Άγνωστοι είχαν εκμεταλλευτεί την απουσία του και είχαν παραβιάσει την μπαλκονόπορτα για να κλέψουν κοσμήματα αξίας 2.500 ευρώ και έναν φορητό υπολογιστή αξίας 500 ευρώ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!