tromaktiko: Το ακούσαμε και αυτό σήμερα από τον Ρέππα

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Το ακούσαμε και αυτό σήμερα από τον Ρέππα



Ο Ρέππας λοιπόν ο πολιτικός (ο θεός να τον κάνει), ένας εκ των 300ων με μικρή έως ανύπαρκτη ικανότητα, ανέφερε ότι παίρνει... τις εύθηνες των πράξεών και των λαθών του, επάνω του. Αυτό το είχαμε ακούσει και από κάτι άλλους, όπως Παπανδρέου, Βενιζέλο, Πετσάλνηκο, Παπακωνσταντίνου Διαμαντοπούλου, Ραγκούση, Λοβέρδο, κ.λ.π. από ΠΑΣΟΚ και Καραμανλή, Σαμαρά, Παυλόπουλο, Σπυλιοτόπουλο, Παναγιωτόπουλο, κ.λ.π. από την ΝΔ.

Δηλαδή σχεδόν από την πλειοψηφία της βουλής. Όμως εμείς οι λοιποί θνητοί, ξέρουμε, ότι τα σπασμένα της αχρηστήλας και ανικανότητας, των (υποτιθέμενων πολιτικών) της χώρας, τα πληρώνει ο λαός και όχι αυτοί.

Η τουλάχιστον, αυτοί που θα έπρεπε. Εάν λοιπόν κ. Ρέππα και όποιος παίρνει τις ευθύνες, καλά θα κάνει να βάζει και το χέρι στην τσέπη, για να πληρώνει τα σπασμένα και να παραιτείται.

Όχι ναι μεν τα λάθη και η ανικανότητα δικά μας αλλά και τα του λαού, δικά μας κύριοι, (εάν θέλετε να λέγεστε έτσι). Και όχι κριτικές, τύπου ότι (όποιος σκέφτεται για δημιουργία καινούργιου κόμματος είναι φαιδρός), γιατί κ. Ρέππα, είναι φαιδρός, αυτός που σάς ψήφισε.

Τα δε αριστερά κόμματα, τα οποία δεν κάνουν καμία κουβέντα, (γιατί δεν τους συμφέρει), για μειώσεις μισθών, συντάξεων και προσωπικού της βουλής και των (δήθεν 300ων πολιτικών), καλά θα κάνουν να μην κάνουν μόνο κρητική, αλλά να κάνουν και καμία πρόταση, για την βοήθεια του λαού και της χώρας..

Η αποφυγή παρουσίας προτάσεων και αποχώρηση από τις αποφάσεις, για λόγους ψήφων, θα έπρεπε να σημαίνει και αποχώρηση και από τις απολαβές σας κύριοι.

Όχι μόνο για τα μάτια του κόσμου και για την τσέπη σας.

Τουλάχιστον αυτό θα έπρεπε να κάνουν κάποιοι, για μια χώρα που παραπαίει και τους πληρώνει όλους αυτούς και τους περί αυτών, κάθε μήνα, 1-3 ετήσιους μισθούς, κοινών θνητών + όλα αυτά τα προνόμια, τα οποία όλοι γνωρίζουμε.

Άντε γιατί πολλά μας τα έχετε κάνει, εσείς οι 300 μαϊντανοί της Βουλής, με τις πολιτικές σας, οι οποίοι το μόνο που έχετε καταφέρει, είναι να έχετε κάνει περιουσίες και ως αναφορά τον λαό της χώρας, (εκτός των δικών σας και όλων αυτών που τα τρώγατε μαζί), να έχετε δημιουργήσει, επαίτες, κακομοίρηδες, λιμοκτονούντες, και ανθρώπους νοικοκύρηδες χωρίς αξιοπρέπεια.

Και όλα αυτά προς χάριν της καρέκλας σας, της θέσης σας και της μάσας σας.

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!