tromaktiko: κ. Παπαρήγα, κ. Τσίπρα, κ. Κουβέλη και λοιποί ….. Τολμήστε το!

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

κ. Παπαρήγα, κ. Τσίπρα, κ. Κουβέλη και λοιποί ….. Τολμήστε το!



Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
Σαν λαός και σαν έθνος ζούμε πλέον στην εποχή της απόλυτης ξεφτίλας όπου επιτρέπουμε σε μια χούφτα πολιτικών “αληταράδων” να μας εκβιάζουν, να μας απειλούν αλλά το...
κυριότερο να “ευνουχίζουν” τα οράματα και τις ελπίδες για ένα καλύτερο μέλλον των παιδιών μας.

Νταβατζιλίδικα μας επέβαλαν έναν “μη εκλεγμένο” πρωθυπουργό ο οποίος σε μια άλλη χώρα (που υπάρχουν δικαστές που σέβονται τους νόμους) θα λογοδοτούσε ήδη (ως πρώην διοικητής της τράπεζας της Ελλάδος) για την συμμετοχή του στις δολοπλοκίες του “Γερμανολάτρη” κ. Σημίτη στο μεγάλο σκάνδαλο του χρηματιστηρίου αλλά και στην “δήθεν” χάλκευση των στοιχείων που επέτρεψαν στους “αφελείς” και "τίμιους" Ευρωπαίους να μας βάλουν στο “κλαμπ” της Ο.Ν.Ε!
Τώρα πολλά από τα εγχώρια πολιτικά “παχύδερμα” (μεταφορικά και κυριολεκτικά) μας λοιδορούν ανοικτά χωρίς ίχνος “τσίπας” και το χειρότερο μας υπόσχονται λύσεις οι οποίες θα προέλθουν μέσα από την καταρράκωση της αξιοπρέπειας αλλά και την υποβάθμιση και φτωχοποίηση της ζωής μας!
Ο κ. Παπανδρέου με έξυπνους ελιγμούς (προσχεδιασμένους από άλλους μια και δεν φημίζεται για την πνευματική και πολιτική του οξυδέρκεια) μας οδήγησε σε αυτό τον νέο κυβερνητικό “θίασο” που τον αποτελούν: Ξεπουλημένοι παλαμοκρουστές, Καραγκιόζηδες Περιστεροκουτσολοχεσμένοι και υποψήφιοι Πρωθυπουργοί που αποδείχθηκαν ξεκάθαρα ότι δεν έχουν αληθινό πολιτικό λόγο και αντρική μπέσα!
Φυσικά όλο αυτό το σκηνικό θέλει να εξυπηρετήσει δύο εμφανείς στόχους.
1ον Να νομιμοποιήσει τις προηγούμενες αντισυνταγματικές και παράνομες αποφάσεις των κ. Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου και των λοιπών εθνοπροδοτών και 2ον να ολοκληρώσει με διακομματική κάλυψη το επερχόμενο ξεπούλημα της χώρας μας!
Αυτά τα πολιτικά “Βαμπίρ” φοβούνται την θέληση και το δικαίωμα μας να εκφραστούμε στις κάλπες και ήδη αρχίζουν να μας “σερβίρουν” την ανάγκη για την παράταση της θητείας του κ. Παπαδήμου και να δείτε που στο άμεσο μέλλον (ήδη το λένε ξεκάθαρα οι Γερμανοκυβερνήτες μας) θα μας απειλήσουν ωμά με τις επερχόμενες “δόσεις” της οικονομικής μας “εξάρτησης”.
Δυστυχώς η μέχρι τώρα ανεκτικότητα και η αδράνεια όλων μας τους έχει κάνει να λειτουργούν πλέον ξεδιάντροπα και θαρρώ πως ήρθε η ώρα όλα τα κόμματα της Αριστεράς να ενωθούν και να δράσουν δυναμικά (σε πολιτικό επίπεδο) για να δώσουν μία διέξοδο στον παραπαίοντα και γονατισμένο λαό μας!
Οι Αριστεροί ηγέτες εδώ και τώρα έχουν την μεγάλη ευκαιρία να αποτινάξουν από πάνω τους την διάχυτη υποψία (μεγάλης μερίδας του λαού) ότι όλα αυτά τα χρόνια υπηρέτησαν και λειτούργησαν ως δεκανίκια του συστήματος!
Μια ενωμένη Αριστερά στην Ελλάδα εκτός ότι θα έστελνε στο πυρ το εξώτερο όλη αυτή την ληστοσυμμορία είναι σίγουρο ότι θα βοηθούσε και τους υπόλοιπους Ευρωπαϊκούς λαούς να αφυπνιστούν και να αποτινάξουν από επάνω τους τις ηγεσίες τύπου ΜερκοΣαρκοζί και των άλλων υποτελών των τραπεζιτών και των οίκων αξιολόγησης!
κ. Παπαρήγα, κ. Τσίπρα, κ. Κουβέλη και λοιποί ….. Τολμήστε το!!!
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!