tromaktiko: Κάποιοι τα λέγανε για τον "νέο Μοντέστο"

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Κάποιοι τα λέγανε για τον "νέο Μοντέστο"



Μεγάλη ικανοποίηση υπάρχει στον Ολυμπιακό για τον Μανιάτη, που ανταποκρίνεται μια χαρούλα στις υποχρεώσεις του αμυντικού μέσου και... διώχνει Μακούν και Ορμπάιθ.
Ο Έλληνας δεξιός μπακ δείχνει να αρπάζει από τα μαλλιά την ευκαιρία που του παρουσιάζεται να πάρει φανέλα βασικού στον Ολυμπιακό. Είναι γνωστό, άλλωστε, ότι αν ο Τοροσίδης είναι υγιής, πολύ δύσκολα χάνει τη θέση του στην 11άδα. Κατ' επέκταση ο Μανιάτης χρειάζεται να κάνει... υποχωρήσεις για να παίζει.

Τη θέση του αμυντικού χαφ, άλλωστε, δείχνει να την "έχει", δικαιώνοντας όλους εκείνους που υποστήριζαν εδώ και καιρό μέσα στην ομάδα πως μπορεί να δώσει λύσεις και αλλού, πέρα από τα δεξιά της αμυντικής γραμμής.

"Το παιδί είναι ο νέος Μοντέστο. Για άλλη θέση αποκτήθηκε, σε άλλη δίνει λύσεις τώρα που τον χρειάζεται η ομάδα. Αυτός είναι ο νέος Μοντέστο, σύγχρονος παίκτης, που ανταποκρίνεται όπου του ζητηθεί βοήθεια", σχολίαζε άνθρωπος που βρίσκεται χρόνια κοντά στην ομάδα και ξέρει καλά τι μπορεί να προσφέρει ο Μανιάτης.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε, άλλωστε, πως και στον Πανιώνιο είχε αγωνιστεί ως αμυντικός μέσος και, επίσης, είχε πάει καλά. "Καπαρώνοντας", μάλιστα, μία θέση στη βασική 11άδα του Ολυμπιακού ως αμυντικός χαφ, το μέλλον των (δανεικών) Ορμπάιθ και Μακούν στο Λιμάνι, είναι δυσοίωνο...

Εκδικήθηκε την άπιστη φίλη του με... χιούμορ!
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!