tromaktiko: Ο Κοστάντσο βρήκε τον ...Δασκαλάκη του!

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Ο Κοστάντσο βρήκε τον ...Δασκαλάκη του!



Ούτε στο ματσάκι με τον Πιερικό για τους "32" του Κυπέλλου Ελλάδας δεν εμπιστεύεται ο Βαλβέρδε τον Κοστάντσο. Εκτός αποστολής τον άφησε και πήρε Δασκαλάκη...
Εκτός αποστολής ακόμα και από το παιχνίδι Κυπέλλου εναντίον του Πιερικού έμεινε ο Φράνκο Κοντσάντσο, καθώς ο Ερνέστο Βαλβέρδε αποφάσισε να πάρει στην αποστολή του Δασκαλάκη και Μέγερι.


Ο Αργεντινός είναι προφανές πως δεν χαίρει, πλέον, της εμπιστοσύνης του προπονητή του, καθώς ακόμα και σε ένα θεωρητικά εύκολο ματς, έμεινε εκτός αποστολής. Ενώ θα μπορούσε ακόμα και να αγωνιστεί...

Εκτός έμεινε και ο Μιραλάς, για να πάρει ανάσες, ενώ επέστρεψε ο Άριελ Ιμπαγάσα που ξεπέρασε τον σοβαρό τραυματισμό, που «κληρονόμησε» την αναμέτρηση της 3ης Δεκεμβρίου κόντρα στον Παναιτωλικό.

Από την προπόνηση απουσίασαν με άδεια οι Μέλμπεργκ, Μακούν και Φέισα. Στους τρεις ποδοσφαιριστές δόθηκαν προγράμματα, τα οποία θα ακολουθήσουν κατά τη διάρκεια του διαστήματος που θα λείπουν. Ο Χολέμπας ακολούθησε για προληπτικούς λόγους πρόγραμμα θεραπείας, λόγω ήπιων ενοχλήσεων στην αριστερή ποδοκνημική.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Βαλβέρδε ανακοίνωσε την αποστολή:

Δασκαλάκης, Μέγερι, Τοροσίδης, Χαβίτο, Α. Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Μοδέστο, Βαλεριάνος, Ορμπάιθ, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Γέστε, Μόνχε, Αμπντούν, Ποτουρίδης, Τζιμπούρ, Πάντελιτς.


     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!