tromaktiko: ΔΗ.ΣΥ: Τι έγιναν τα λεφτά που πήρε η ΠΟΛ.ΑN;

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

ΔΗ.ΣΥ: Τι έγιναν τα λεφτά που πήρε η ΠΟΛ.ΑN;



Τον Αντώνη Σαμαρά βάζει ξανά στο στόχαστρο η Δημοκρατική Συμμαχία της Ντόρας Μπακογιάννη.Αυτή τη φορά στρέφει τα «βέλη» εναντίον του για το θέμα των χρηματοδοτήσεων των εν αναστολή πολιτικών κομμάτων όπως η ΠΟΛ.ΑΝ.

Το θέμα φέρνει στο προσκήνιο ο βουλευτής της ΔΗ.ΣΥ Λευτέρης Αυγενάκης ο οποίος τονίζει ότι η Πολιτική Άνοιξη χρηματοδοτήθηκε με αρκετά εκατομμύρια δραχμές από κρατική τράπεζα αλλά από τη στιγμή που ανέστειλε τη δραστηριότητά του δεν έχει γίνει γνωστό πως και εάν αποπληρώθηκαν αυτά τα χρήματα ή εάν ρυθμίστηκαν καθ’οιονδήποτε τρόπο τα δάνεια ή παραμένουν απλήρωτα.

«Η Δημοκρατική Συμμαχία υπογραμμίζει ότι τόσο για ουσιαστικούς όσο και για λόγους τιμής και σεβασμού της κοινωνίας που υποβάλλεται σε μεγάλες θυσίες, η πολιτεία καλείται να προβεί σε αποσαφήνιση και εκκαθάριση των τραπεζικών υποχρεώσεων όλων των σε αναστολή κομμάτων, ταυτόχρονα με τις δραστικές περικοπές τουλάχιστον κατά 50% των επιδοτήσεων, τακτικών ή έκτακτων, των εν ενεργεία πολιτικών κομμάτων. Για τη ΔΗ.ΣΥ δεδομένο είναι ότι κάθε πρωτοβουλία που συμβάλει στη μείωση του κόστους λειτουργίας του πολιτικού συστήματος είναι θετική και κατά τις παρούσες συνθήκες επιβεβλημένη», δήλωσε ο βουλευτής Ηρακλείου ο οποίος ζήτησε σχετικές διευκρινίσεις από τον υπουργό Οικονομικών Ε. Βενιζέλο και τον υπουργό Εσωτερικών Τ. Γιαννίτση.
briefingnews.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!