tromaktiko: Τί θα γίνει 10/02/2012;

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Τί θα γίνει 10/02/2012;



Διάφορες εικασίες έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες, έχουν φτάσει μάλιστα στο σημείο να αναφέρουν συχνότητες που έχει γίνει...
επικοινωνία με άλλο πολιτισμό (1,29655 GHz SSTV).
Οι αναφορές λένε για τεράστια άρματα που μπορούν να μεταφέρουν έως και 25 εκ ανθρώπους και είναι μέσα στο ηλιακό μας σύστημα. Είναι λογικό όλη αυτή η συζήτηση για το 2012 να εξιτάρει το ενδιαφέρον και να κάνει διάφορες ημερομηνίες να φαντάζουν ως πιθανές για έναρξη γεγονότων πέραν της ανθρωπινής δυνατότητας.
Συγκεκριμένα λέγεται πως πριν από εκατομμύρια χρόνια όντα από άλλο γαλαξία είχαν επισκεφθεί την Γη και είχαν διαπιστώσει ότι οι συνθήκες που επικρατούσαν στον πλανήτη ήταν τέτοιες που θα μπορούσαν να φιλοξενήσουν και να αναπτύξουν ομάδες "έλλογων όντων".
Αυτά τα όντα ονομάστηκαν "Ελ" και παρέμεναν σε μικρές ομάδες των 12.000*
Οι Πρόγονοι των "Ελ" είναι αυτοί που κατευθύνουν τα τεράστια τώρα αυτά άρματα προς την Γη για να συνδράμουν στην σωτηρία τους μια και ο έσχατος καιρός πλησιάζει.
Στην Αποκάλυψη του Ιωάννη γίνεται λόγος για την σωτηρία από την μεγάλη κρίση 12.000 ανθρώπων από τις 12 φιλές του Ισραήλ (τότε γνωστός κόσμος) δηλαδή 144.000 ανθρώπων που θα επιβιώσουν της μεγάλης καταστροφής και θα ζήσουν μετά 1.000 χρόνια ειρήνης μέχρι να γίνει η δευτέρα παρουσία.
Στην Αρχαία Ελλάδα και στις Τραγωδίες την τελευταία στιγμή εμφανιζόταν πάντα ο "από μηχανής θεός"! Τώρα όλα αυτά μαζί τι σχέση μπορεί να έχουν ....ίδωμεν!

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!