tromaktiko: Άλλη μια ιστορία μαγκιάς του Κίμωνα Κουλούρη από το μακρινό 1987 έρχεται στο φως της δημοσιότητας!

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Άλλη μια ιστορία μαγκιάς του Κίμωνα Κουλούρη από το μακρινό 1987 έρχεται στο φως της δημοσιότητας!



Το συμβάν έλαβε χώρα στην είσοδο του σταδίου Ειρήνης & Φιλίας (ΣΕΦ) στο Φάληρο κατά τη διάρκεια του Eurobasket του 1987 όπου η Ελλάδα κατέκτησε το Ευρωπαϊκό. Ο τροχονόμος που έλεγχε και άφηνε προς πρόσβαση τα αυτοκίνητα που είχαν...
διαπίστευση εισόδου στο παρμπρίζ τους ήρθε ξαφνικά αντιμέτωπος με ένα αυτοκίνητο το οποίο κινούταν με μεγάλη ταχύτητα κατά πάνω του. Από τη θέση του συνοδηγού ξεπρόβαλε αρχικά από το παράθυρο και κατόπιν κατέβηκε κάτω και ως μαινόμενος ταύρος άρχισε να με βρίζει και να προσπαθεί να με απωθήσει (τεχνικώς αδύνατο λόγω σωματικής διάπλασης), ενώ με έντονο και υποτιμητικό ύφος μου φώναζε: "Φύγε από εκεί ρε μαλάκα αστυφυλακάκο, δε βλέπεις, είμαι ο Βο(υ)λευτής Κουλούρης". 
Τον αγνόησα προς στιγμήν, αλλά συνεχίζοντας στο ίδιο ύφος, τον στόλισα με τα ίδια κοσμητικά επίθετα ενώ στο παρά πέντε γλίτωσε το ξύλο, χάρη στην επέμβαση συναδέλφων μου που με συγκράτησαν.

Αυτά κάνει λοιπόν ο Κίμων Κουλούρης, που είχε το θράσος το πρωί να βγει ραδιοφωνικά στον Real fm και να λέει για 12 ολόκληρα λεπτά ψέματα.




     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!