tromaktiko: Σύζυγος και γιος σκότωσαν 58χρονο στην Ημαθία

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Σύζυγος και γιος σκότωσαν 58χρονο στην Ημαθία



Εξιχνιάστηκε από τις αστυνομικές αρχές, ανθρωποκτονία σε βάρος 58χρονου, η σορός του οποίου εντοπίσθηκε τον περασμένο Οκτώβριο...
σε αγροτική περιοχή στο Νεοκάστρου του Δήμου Αλεξάνδρειας Ημαθίας.

Συνελήφθησαν ο 25χρονος γιος και η 51χρονη σύζυγος του θύματος, καθώς και ένας 31χρονος φίλος τους, οι οποίοι μετά την ταυτοποίησή τους, εξετάσθηκαν και παραδέχτηκαν την πράξη τους.

Συγκεκριμένα, ο γιος και η σύζυγος του θύματος από κοινού, έλαβαν απόφαση σε προγενέστερο χρόνο να δολοφονήσουν θύμα για οικονομικές και οικογενειακές διαφορές. Αρχικά, ο 25χρονος με τον 31χρονο φίλο του, προμηθεύτηκαν από περιοχή της Πρέβεζας μονόκαννο κυνηγετικό όπλο. Την 20-10-2011 μετέβησαν από την Πρέβεζα στο Νεόκαστρο, όπου συναντήθηκαν με την 51χρονη και αποφάσισαν μετά από σχεδιασμό να προβούν στην ανθρωποκτονία του θύματος την επόμενη ημέρα 21-10-2011.

Με την καθοδήγηση και την πληροφόρηση που παρείχε η 51χρονη στον 25χρονο και στο φίλο του, οι τελευταίοι έστησαν ενέδρα στον 58χρονο σε αγροτική περιοχή του Νεοκάστρου και ο 25χρονος πυροβόλησε από μικρή απόσταση τον 58χρονο στη θωρακική χώρα μία φορά τραυματίζοντάς τον θανάσιμα. Ακολούθως, οι δύο δράστες κατά την επιστροφή τους προς Πρέβεζα πέταξαν το όπλο παραπλεύρως της Εγνατίας Οδού σε άγνωστο σημείο.

Οι δράστες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για «Ανθρωποκτονία από πρόθεση» και παράβαση του νόμου «περί Όπλων» κατά συναυτουργία και κατόπιν έκδοσης εντάλματος σύλληψης σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!