tromaktiko: Σύλληψη 6 ατόμων στη Μυτιλήνη για πόκα

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Σύλληψη 6 ατόμων στη Μυτιλήνη για πόκα



Κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών και συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης, συνελήφθησαν την 30-12-2011 το βράδυ... στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου στη Μυτιλήνη Λέσβου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, ένας 53χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για διενέργεια τυχερών παιγνίων και συμμετοχή σε αυτά καθώς και 5 ημεδαποί ηλικίας 31, 46, 31, 57 και 31 ετών, κατηγορούμενοι για συμμετοχή σε τυχερά παίγνια.

Σε αιφνιδιαστικό αστυνομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφετερία – μπαρ), στην παραπάνω οδό, διαπιστώθηκε ότι o 53χρονος, υπεύθυνος για τη λειτουργία του, είχε εγκαταστήσει σ’ αυτό, ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι ενδεδυμένο με πράσινη τσόχα και είχε επιτρέψει την διεξαγωγή του τυχερού και απαγορευμένου παιγνίου «πόκα», στο οποίο συμμετείχαν ως παίκτες, ο ίδιος καθώς και οι προαναφερόμενοι 5 ημεδαποί.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του καταστήματος όπου διεξαγόταν το απαγορευμένο τυχερό παίγνιο καθώς και στους συμμετέχοντες σε αυτό, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα παρακάτω:
Το χρηματικό ποσό των 192,5 ευρώ. Τρεις δέσμες παιγνιόχαρτων. 369 μάρκες διαφόρων χρωμάτων, οι οποίες δεν ανέγραφαν χρηματικό αντίκρισμα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!