tromaktiko: Σύλληψη 79 ατόμων σε παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Σύλληψη 79 ατόμων σε παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη



Εβδομήντα εννέα άτομα συνελήφθησαν για παράνομο τζόγο σε παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη, όπου έκαναν έφοδο... το βράδυ της Τρίτης αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Πατησίων, στην οδό Πατησίων 382.

Η λέσχη λειτουργούσε στο υπόγειο κτιρίου με αίθουσες αναψυχής, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, ο οποίος είχε υπενοικιαστεί σε άλλο άτομο.

Οι παίκτες, για λόγους ασφαλείας, έμπαιναν από τον πρώτο όροφο του κτιρίου και οδηγούνταν στο υπόγειο, αφού πρώτα έδειχναν ταυτότητα μέλους.

Οι αστυνομικοί, οι οποίοι είχαν πληροφορίες για τη λειτουργία της λέσχης και παρακολουθούσαν εδώ και ημέρες το κτίριο, εισέβαλαν αιφνιδιαστικά και συνέλαβαν επ' αυτοφώρω 36 Έλληνες, 43 Αλβανούς και έναν Βούλγαρο.

Οι συλληφθέντες ήταν ο οργανωτής της παράνομης λέσχης, τέσσερις υπάλληλοι, καθώς και παίκτες. Κατά τη διάρκεια του αστυνομικού ελέγχου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 9.600 ευρώ και 4.300 μάρκες.

Την προανάκριση διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών και οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
nooz.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!