tromaktiko: «Να τσακίσουμε το χαράτσι, θα ακολουθήσουν χειρότερα»

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

«Να τσακίσουμε το χαράτσι, θα ακολουθήσουν χειρότερα»



Στην πορεία που πραγματοποίησε το ΠΑΜΕ από την Ομόνοια προς το Σύνταγμα, στο πλαίσιο της 24ωρης σημερινής απεργίας, έδωσε το «παρών» η γενική γραμματέας...
της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα.

Η κ. Παπαρήγα τόνισε ότι ο απλός λαός πρέπει να πάρει στα χέρια του την εξουσία, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για το χαράτσι της ΔΕΗ, που δεν πρέπει να φοβίζει κανέναν.

«Η φτώχεια του λαού και η χρεοκοπία του δεν πρόκειται να γλιτώσει την ελληνική καπιταλιστική οικονομία από την χρεοκοπία, απ’ τον κατήφορο. Επομένως, η λύτρωση βρίσκεται στον καθημερινό αγώνα του εργάτη και της εργάτριας.

Αυτός ο αγώνας πρέπει να κατευθυνθεί σε ένα και μοναδικό σκοπό: Να πάρουν στα χέρια τους την κρατική εξουσία, να μετατρέψουν σε λαϊκή περιουσία τον πλούτο που οι ίδιοι παράγουν, τον πλούτο που υπάρχει στην Ελλάδα» είπε η γενική γραμματέας του ΚΚΕ.

Όσον αφορά το χαράτσι της ΔΕΗ η κ. Παπαρήγα τόνισε: «Εάν αυτή τη στιγμή στις γειτονιές και στους χώρους δουλειάς οι εργαζόμενοι πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους μπορούν να αποτρέψουν τη διακοπή ρεύματος. Δεν φοβόμαστε, γιατί αν αυτή τη στιγμή δεν τσακίσουμε αυτό το χαράτσι, θα έρθουν κι άλλα πολύ χειρότερα».
e-volos.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!