tromaktiko: Έκανε προσθετική στήθους στο… τατουάζ του!

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Έκανε προσθετική στήθους στο… τατουάζ του!



Ο Καναδός Lane Jensen είναι φανατικός με τα τατουάζ, αφού έχει αρκετά στο σώμα του. Το πιο πρόσφατο, μάλιστα, απόκτημά του, αλλά και το πλέον αγαπημένο του, είναι μια...
γυναίκα στη γάμπα του.

Μέχρι εδώ καλά…

Από την πρώτη στιγμή, όμως, που το έκανε αισθάνθηκε ότι κάτι δεν του πήγαινε καλά με το σχέδιο. Σαν κάτι να του έλειπε για να αναδειχθεί περισσότερο! Παρατηρώντας καλύτερα την εικόνα της γυναίκας, σκέφτηκε πως θα έπρεπε να έχει λίγο μεγαλύτερο… στήθος!

Αυτό ήταν! Αμέσως αποφάσισε να κάνει ό,τι θα έκανε μια γυναίκα που ήθελε πιο αυξημένο… μπούστο: Προσθετική στήθους στα επίμαχα σημεία του τατουάζ. Επισκέφθηκε έναν ειδικό και δέχτηκε εν τέλει μια από τις πιο ασυνήθιστες και παράδοξες επεμβάσεις που έχουν γίνει ποτέ!
Η επέμβαση κράτησε 45 λεπτά και το αποτέλεσμα ήταν επιτυχημένο! «Τώρα, μάλιστα», σκέφτηκε μετά το τέλος της διαδικασίας ο Lane, «η κοπέλα είναι όπως πρέπει. Σέξι και προκλητική, όπως τη θέλω! Εκφραστική και… έτοιμη για όλα!».

Η εμφύτευση σιλικόνης, λοιπόν, μοιάζει να κάνει θαύματα και στα… τατουάζ! Όσο για τον lane; Είναι πανευτυχής με το καινούργιο του… στήθος! Άλλωστε δεν βλέπεις κάθε μέρα ένα τέτοιο τατουάζ!


     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!