tromaktiko: Περιοδεία στην περιφέρεια ξεκινά η Ντόρα

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Περιοδεία στην περιφέρεια ξεκινά η Ντόρα



Στους νομούς Ιωαννίνων και Θεσπρωτίας θα περιοδεύει το επόμενο τριήμερο η Ντόρα Μπακογιάννη συνεχίζοντας τις εξορμήσεις της στην περιφέρεια.
Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας στην Ήπειρο θα πραγματοποιήσει σειρά επαφών με φορείς και πολίτες, θα δώσει συνέντευξη τύπου στα Ιωάννινα ενώ θα συναντηθεί και με μέλη του κόμματός της.

Εντωμεταξύ η ΔΗ.ΣΥ ενόψει του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών κάλεσε τους κ.κ. Παπανδρέου, Σαμαρά και Καρατζαφέρη να εγκαταλείψουν να συμβάλλουν ενεργά στη διαπραγμάτευση.

Συγκεκριμένα ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος Δημήτρης Ζαφειριάδης δήλωσε ότι ο ελληνικός λαός περιμένει από τους πολιτικούς αρχηγούς «να εγκαταλείψουν τη διγλωσσία και τις τακτικές υπονόμευσης της κυβέρνησης στην οποία συμμετέχουν και να πουν την πλήρη αλήθεια για την πορεία της χώρας», ενώ παράλληλα ανέφερε ότι η Δημοκρατική Συμμαχία έχει καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις ενόψει της δύσκολης διαπραγμάτευσης με την τρόικα για τη νέα δανειακή σύμβαση.

Αίσθηση προκάλεσε και παρέμβαση του υπεύθυνου οικονομίας του κόμματος Θ. Σκυλακάκη με αφορμή τις νέες αποκαλύψεις για κύκλωμα φοροδιαφυγής στη Θεσσαλονίκη σε υπόθεση εμπορίας κερδισμένων δελτίων του ΟΠΑΠ. Ο κ. Σκυλακάκης ζήτησε άμεσα να θεσπιστεί επώνυμα δελτία που θα κατατίθενται ηλεκτρονικά.

«Δεν είναι δυνατόν ο κ. Βενιζέλος να απαιτεί την πληρωμή εξοντωτικών κεφαλικών φόρων (το ‘χαράτσι’ της ΔΕΗ) από εκατομμύρια Έλληνες και να αφήνει αχαλίνωτο το «πλυντήριο βρώμικου χρήματος» μέσω των ανωνύμων δελτίων του ΟΠΑΠ», δήλωσε ο κ. Σκυλακάκης.
briefingnews.gr

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!