tromaktiko: Έκτακτο από ΕΜΥ

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Έκτακτο από ΕΜΥ



1. Την Παρασκευή, ημέρα των Θεοφανείων (6-1-2012) προβλέπεται επιδείνωση του καιρού αρχικά στη βορειοδυτική Ελλάδα και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές με...
κύρια χαρακτηριστικά : τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες και τους θυελλώδεις άνεμους έντασης 8 με 10 μποφόρ. Χιόνια θα πέσουν σε όλα τα ορεινά και από το απόγευμα και σε περιοχές της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας με χαμηλό υψόμετρο (ενδεικτικό υψόμετρο 400 μέτρα). Πάντως από αργά το απόγευμα και από τα βορειοδυτικά αναμένεται σχετική βελτίωση του καιρού.

2. το Σάββατο (7-1-2012) στην ανατολική Μακεδονία ,τη Θράκη ,τα νησιά του βόρειου και ανατολικού αιγαίου, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα αρχικά προβλέπεται κακοκαιρία με χιόνια στα ορεινά καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης και βροχές και καταιγίδες στα υπόλοιπα, σταδιακά όμως τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα γίνουν παντού βόρειοι 7 με 9 μποφόρ με τάση εξασθένησης το βράδυ. η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση και θα παραμείνει σε χαμηλά επιπεδα και τις επόμενες ημέρες.

Η ΤΜΗΜΑΤΑΡΧΗΣ ΕΜΚ/1
Χρυσούλα Πετρου

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΜΚ
Αντ. Λαλος

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!