tromaktiko: Λοβέρδος προς προμηθευτές: «Δεν θα υποχωρήσουμε εμείς αλλά αυτοί»

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Λοβέρδος προς προμηθευτές: «Δεν θα υποχωρήσουμε εμείς αλλά αυτοί»



Το αυτονόητο συμπέρασμα, πως δηλαδή οι καθυστερήσεις στην εξόφληση των προμηθευτών επί δεκαεπτά συναπτά έτη «δεν ενοχλούσαν» γιατί υπήρχαν οι … «ευλογημένες» υπερτιμολογήσεις, επεσήμανε ο Υπουργός Υγείας σήμερα στη Βουλή.

Απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Βαρδίκου σχετικά με τις ανεξόφλητες υποχρεώσεις των νοσοκομείων, χαρακτήρισε άθλια την συμπεριφορά των προμηθευτών να απειλούν κάθε λίγο και λιγάκι με εμπάργκο όταν η χώρα βρίσκεται σε δύσκολη θέση ενώ εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά του καρτέλ που συγκρότησαν σε επίπεδο ορθοπεδικών υλικών. «Τι νομίζουν οι κύριοι αυτοί, ότι θα υποχωρήσουμε; Δεν θα υποχωρήσουμε εμείς αλλά αυτοί», δήλωσε χαρακτηριστικά, προειδοποίησε ότι η Ελλάδα θα αγοράσει ορθοπεδικό υλικό από την Κύπρο και θα νομιμοποιήσει μετά τη δαπάνη «για να μάθουν αυτοί οι κύριοι», κι έκανε παράλληλα γνωστό ότι μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο θα γίνει η πρώτη ηλεκτρονική δημοπρασία για την προμήθεια τέτοιων υλικών.

Ο κ. Λοβέρδος άδραξε επίσης την ευκαιρία να φωνάξει προς πάσα κατεύθυνση ( βλέπετε κυβέρνηση, κόμματα, συνάδελφοι Υπουργοί, συνυποψήφιοι ) πως αν δεν υπάρξει ανάπτυξη εδώ και τώρα στην Ελλάδα, «το 2013 δεν θα βγει. Να τα ξέρουμε αυτά, δεν έχουμε πολυτέλεια να χάσουμε το 2012.Μιλάω για εμάς που είμαστε τώρα και για όποιους βγουν μετά τις εκλογές».
briefingnews.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!