tromaktiko: Ικανοποίηση στο Μαρκόπουλο για τους συμβασιούχους

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Ικανοποίηση στο Μαρκόπουλο για τους συμβασιούχους



Ιδιαίτερη ικανοποίηση επικρατεί στη δημοτική αρχή Μαρκοπούλου, μετά τη θετική απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, που έκανε δεκτή την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων των είκοσι ένα...
(21) συμβασιούχων υπαλλήλων του Δήμου Μαρκοπούλου, οι οποίοι ζητούσαν την μετατροπή των συμβάσεών τους σε αορίστου χρόνου. Όπως αναφέρει ο δήμαρχος Σ. Μεθενίτης σχολιάζοντας τις εξελίξεις: “Ως νέα διοίκηση, σταθήκαμε από την πρώτη στιγμή, νομικά και πολιτικά, στο πλευρό των υπαλλήλων μας, που διεκδικούν τα αυτονόητα: την αναγνώριση του δικαιώματος μονιμοποίησης, καθώς καλύπτουν πολλά χρόνια, πάγιες και διαρκείς ανάγκες! Το ίδιο κάνουμε επίσης, όταν δέχονται άδικες επιθέσεις, από μεμονωμένους πολίτες και δημοτικές παρατάξεις, όπως η «Δύναμη Ελπίδας», που τους κατηγορούν ως «βολεμένους», φαινόμενο που τελευταία στη χώρα μας, έχει λάβει ακραίες διαστάσεις. Ταυτόχρονα, αντιμετωπίζουμε ιδιαίτερα αυστηρά τα «κακώς κείμενα», καθώς και τις περιπτώσεις που θεωρούμε, ότι το έργο που προσφέρουν οι υπηρεσίες μας χρειάζεται δραστική βελτίωση.
Υπενθυμίζουμε, ότι πρόσφατα το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών δεν έκανε δεκτές, δύο αντίστοιχες αιτήσεις Ασφαλιστικών Μέτρων τριακοσίων πενήντα (350) περίπου συμβασιούχων του Δήμου Αθηναίων. Τέλος επαναλαμβάνουμε, ότι χωρίς τη συμβολή και το έργο των συμβασιούχων, που ήδη εργάζονται πολλά χρόνια στον Δήμο Μαρκοπούλου, οι δυνατότητες βελτίωσης των προσφερόμενων υπηρεσιών στον Δήμο μας, είναι ελάχιστες!”.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!