tromaktiko: Η «βόμβα» της Άννας: Και η επόμενη κυβέρνηση με πρωθυπουργό «Παπαδήμο»!

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Η «βόμβα» της Άννας: Και η επόμενη κυβέρνηση με πρωθυπουργό «Παπαδήμο»!



«Βόμβα» έριξε η υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου, σκιαγραφώντας ωστόσο τις διεργασίες, που βρίσκονται σε εξέλιξη περί ανατροπών στο πολιτικό σκηνικό.

Μιλώντας σε εκδήλωση της Επιτροπής Πρωτοβουλίας «Για την Ελλάδα, τώρα», περιέγραψε πώς αντιλαμβάνεται η ίδια την επόμενη κυβέρνηση που θα προκύψει από τις εκλογές.
«Όπως και αν εξελιχθούν τα πράγματα, η επόμενη κυβέρνηση, ανεξαρτήτου αποτελέσματος, πρέπει να είναι κυβέρνηση προγραμματικής συμφωνίας και με πρωθυπουργό τύπου Παπαδήμου» σημείωσε χαρακτηριστικά η υπουργός.

«Εκλογές σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα, θα ήταν μία πρόσκαιρη νίκη του λαϊκισμού», υπογράμμισε η κ. Διαμαντοπούλου, επισημαίνοντας ότι σε αυτή την περίπτωση «οι επιπτώσεις θα είναι καταστροφικές».

Στέλνοντας μηνύματα τόσο στη ΝΔ όσο και στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ, η υπουργός παρατήρησε ότι, δεν έχει καμία σημασία κανένα παιχνίδι εξουσίας, ούτε κομματικής ούτε κυβερνητικής.

Κατά την κ. Διαμαντοπούλου προέχει η ενότητα της χώρας και τόνισε την αναγκαιότητα ψήφισης της νέας δανειακής σύμβασης και διαμόρφωσης των όρων και των χρονοδιαγραμμάτων που θα προβλέπονται.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!