tromaktiko: Δημιουργία ποδηλατοδρόμων στη Πάτρα

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Δημιουργία ποδηλατοδρόμων στη Πάτρα



Αδιαφορία επιδεικνύει η Δημοτική Αρχή της Πάτρας στο θέμα της κατασκευής ποδηλατοδρόμων.

Αν και η Πάτρα με απόφαση του Υπουργείου Μεταφορών ήταν μια από τις 6 επιλεγόμενες Ολυμπιακές πόλεις για την κατασκευή ποδηλατοδρόμων με χρηματοδότηση ύψους 298.000.000 ευρώ, μέχρι σήμερα καμία ενέργεια δεν έχει γίνει από την υπάρχουσα Δημοτική Αρχή αλλά και τις προηγούμενες, με αποτέλεσμα το αναπτυξιακό αυτό έργο εξαιτίας πολιτικής αδράνειας να βρίσκεται στα αζήτητα.

Η κατασκευή ποδηλατοδρόμων στην Πάτρα θα προσφέρει πολλαπλά οφέλη στους πολίτες και θα ενισχύσει την ανάπτυξη της πόλης. Επιβάλλεται να κινηθούν από τους αρμόδιους τοπικούς και κρατικούς φορείς οι ανάλογες διαδικασίες ώστε να τεθεί σε εφαρμογή η δημιουργία ποδηλατοδρόμων στην Πάτρα.

«Πρέπει όλοι να σταθούν υπεύθυνα και με ενδιαφέρον για την πόλη μας. Περιμένουμε πράξεις από τους αρμόδιους που μέχρι τώρα χρονοτριβούν με λόγια και περί άλλων τυρβάζονται….. χωρίς να προβαίνουν στις απαραίτητες ενέργειες για την κατασκευή ποδηλατοδρόμων που είναι αδιαμφισβήτητα απαραίτητη για την σύγχρονη ανάπτυξη της πόλης μας» δήλωσε ο πρόεδρος της οργάνωσης Γιώργος Δρακούλης.

Με εκτίμηση
Γιώργος Δρακούλης
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ν.Ε ΟΝΝΕΔ ΑΧΑΪΑΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!