tromaktiko: Η εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών χτυπάει κόκκινο στη Πάτρα

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Η εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών χτυπάει κόκκινο στη Πάτρα



Καθημερινότητα πλέον έχουν γίνει στη πόλη της Πάτρας οι εγκληματικές δράσεις των αλλοδαπών. Η κατάσταση έχει γίνει πλέον ανεξέλεγκτη.
Πριν από δύο εβδομάδες, περίπου, ήταν ευτύχημα που δε θρηνήσαμε θύματα όταν ένας λαθρομετανάστης επιτέθηκε με λεπίδα σε δύο άνδρες του λιμενικού Σώματος τραυματίζοντάς τους στα χέρια την ώρα που αυτοί προσπαθούσαν να τον συλλάβουν για παράνομη είσοδο στο λιμάνι.

Νέο κρούσμα, λοιπόν, είχαμε πριν από δύο μέρες όταν αστυνομικοί του τμήματος της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Πάτρας συνέλαβαν έναν 30χρονο Αφγανό ο οποίος διακινούσε ποσότητες ναρκωτικών. Σε έρευνα που διενεργήθηκε στη κατοικία του(!!! Την ώρα που εκατοντάδες Έλληνες βρίσκονται στο δρόμο γιατί δεν έχουν να πληρώσουν το χαράτσι) βρέθηκαν αρκετές ποσότητες ηρωίνης, ένα κινητό τηλέφωνο και 345 ευρώ προερχόμενα από τη διακίνηση.

Επίσης, στις 17 Ιανουαρίου άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών συνέλαβαν δύο Αλγερινούς οι οποίοι πριν από ένα μήνα περίπου χτύπησαν και λήστεψαν 20χρονη Ελληνίδα.

Ίσως έχουμε γίνει κουραστικοί όμως θα επαναλάβουμε και πάλι πως είναι θέμα χρόνου να ξανά υπάρξει νεκρός Έλληνας από τις εγκληματικές δράσεις των λαθρομεταναστών και την αδιαφορία των ανθελλήνων πολιτικών.
http://egklimatikotita-allodapwn.blogspot.com/

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!