tromaktiko: Στα ψηφοδέλτια της Ν.Δ. ο Ψυχάρης! Επιστολή διαμαρτυρίας πολλών βουλευτών

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Στα ψηφοδέλτια της Ν.Δ. ο Ψυχάρης! Επιστολή διαμαρτυρίας πολλών βουλευτών



Αυτούς που είχε καταγγείλει ο Κώστας Καραμανλής σαν Νταβατζήδες είναι πλέον στο πλάι του Αντώνη Σαμαρά σαν σύμβουλοι. Μετά την κουμπαριά έρχεται και ο γάμος αφού ο υιός Ψυχάρη θα είναι υποψήφιος με την Ν.Δ. στις επικείμενες εκλογές. Για όσους δεν γνωρίζουν ο μπαμπάς Ψυχάρης είναι ο πρόεδρος του μεγαλύτερου δημοσιογραφικού οργανισμού της χώρας (ΔΟΛ).
«Δεν είναι δυνατόν...
αυτήν την περίοδο να βάζουμε στην βιτρίνα το συγκεκριμένο πρόσωπο» αναφέρουν γαλάζια στελέχη και βουλευτές που ετοιμάζονται να στείλουν επιστολή στον Αντώνη Σαμαρά. Παρά τις πιέσεις που ασκούνται απ’ όλες τις κατευθύνσεις ο πρόεδρος της Ν.Δ., εμφανίζεται αδιάλλακτος, δείχνοντας να έχει λάβει τις αποφάσεις του, όσον αφορά την συμμετοχή του Ανδρέα Ψυχάρη στην Α’ Αθήνας.

Ωστόσο, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν ότι ο Μεσσήνιος πολιτικός κάνει το ίδιο ακριβώς λάθος μ’ αυτό που έκανε και ο προκάτοχός του, Κ. Καραμανλής, με την περίπτωση του Θόδωρου Ρουσόπουλου. Φυσικά, η περίπτωση του υιού Ψυχάρη, μπορεί να προκαλέσει μεγαλύτερη ζημιά στον Σαμαρά, αφού προεκλογικά είναι βέβαιο ότι θα γεμίσει η Αθήνα, με δημοσιεύματα των εφημερίδων του ΔΟΛ, τα οποία χτυπούσαν κάτω από τη μέση τους ηγέτες της Ν.Δ.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!