tromaktiko: Η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών φέρνει ανασχηματισμό

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών φέρνει ανασχηματισμό



Η δύσκολη και συνάμα άβολη θέση στην οποία βρέθηκε το βράδυ της ψήφισης του πολυνομοσχεδίου στη Βουλή, αναγκάζει τον Λουκά Παπαδήμο να συγκαλέσει σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών που στηρίζουν την κυβέρνηση.
Στη σύσκεψη...
η οποία αναμένεται αύριο Παρασκευή, ή το Σάββατο, ο πρωθυπουργός αναμένεται να ξεκαθαρίσει στους κ. Γ.Παπανδρέου, Αντ.Σαμαρά και Γ.Καρατζαφέρη ότι η στήριξη του κυβερνητικού έργου είναι απαραίτητη και πως η ευθύνη για τις αποφάσεις των βουλευτών βαρύνει αποκλειστικά τους ίδιους.
Ο πρωθυπουργός φέρεται εξαιρετικά προβληματισμένος από τα όσα συνέβησαν κατά την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου στη Βουλή, σε μία ιδιαίτερα κρίσιμη στιγμή για τη χώρα, καθώς βρίσκονται σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις για το PSI και τη νέα δανειακή σύμβαση.
Μάλιστα οι τελευταίες πληροφορίες, αναφέρουν ότι ήδη υπάρχει σκέψη για άμεση αντικατάσταση του Μιχάλη Χρυσοχοϊδη στο κυβερνητικό σχήμα, μετά τις δηλώσεις του τελευταίου ότι δεν είχε διαβάσει το Μνημόνιο όταν το ψήφισε, ενώ σειρά αναμένεται να πάρουν και άλλοι υπουργοί που δεν φαίνεται να έχουν ταιριάξει με τις προθέσεις και τον τρόπο σκέψης και λειτουργίας του κ. Παπαδήμου.

briefingnews.gr


     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!