tromaktiko: Να πάρει θέση ο Σαμαράς για την περικοπή των μισθών στον ιδιωτικό τομέα

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Να πάρει θέση ο Σαμαράς για την περικοπή των μισθών στον ιδιωτικό τομέα



Η διορισμένη κυβέρνηση των δοσίλογων έχει ετοιμάσει νόμο για την περικοπή των μισθών και την κατάργηση 13ου και 14ου μισθού στον ιδιωτικό τομέα.
Μιλάμε για χρήματα που δεν επιβαρύνουν τα δημόσια οικονομικά, αλλά αντίθετα μέσω της φορολόγησης και των εισφορών δίνουν ανάσες ρευστότητας στα δημόσια ταμεία. Δεδομένου ότι ο μισθός δεν φτάνει ούτε για να περάσεις τις 20 μέρες του μήνα, από τα δώρα πληρώνονται οι καθυστερημένες δόσεις στις τράπεζες, τα χαράτσια και αν περισσεύει τίποτα ξοδεύεται σε αγορές προσφέροντας ρευστότητα και στα εμπορικά μαγαζιά.
Τις απόψεις του ΠΑΣΟΚ και του ΛΑΟΣ τις ξέρουμε, ότι πει η Τρόϊκα είναι για αυτούς νόμος απαράβατος. Ο Σαμαράς όμως που κρύβεται; Γιατί δεν παίρνει θέση για ένα τέτοιο τεράστιο ζήτημα. Θα ψηφίσει και θα στηρίξει την κυβέρνηση και τα συμέφοντα των μεγαλοβιομηχάνων; Αφελής η ερώτηση........
Να πάρει θέση τώρα εάν συμφωνεί ή όχι. Αλλιώς να μην ζητάει γρήγορα εκλογές γιατί όλα όσα υπόσχεται και δεν κάνει θα τα βρει μπροστά του. Ο λαός δεν έχει πια κοντή μνήμη. Όχι γιατί κάτι άλλαξε, αλλά η δυστυχία του είναι πλέον μόνιμη και δεν ξεχνιέται ούτε απαλύνεται με ψευτικές υποσχέσεις. Μη νομίζετε ότι επειδή βάλατε τον Παπαδήμο μπροστά δεν ξέρουμε ποιοι τον κατευθύνετε.

Αναγνώστης

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!